Eb 2016: az északír kapitány megérti Pintér csalódottságát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.07. 20:45
Érthetően büszke volt Michael O'Neill, a magyar válogatottat 2–1-re legyőző Észak-Írország szövetségi kapitánya. A szakember a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón azt mondta, szinte hihetetlen, hogy három ponttal távoznak Budapestről.

„Nagyon büszke vagyok a csapatra, főleg a teljesítményre, nem csak az eredményre – mondta Michael O'Neill, az északírek szövetségi kapitánya. Jól ment a játék, sikeres volt a taktikánk, óriási, hogy 0–1-ről nyertünk. Hittük, hogy lehet keresnivalónk a magyarok ellen, de szinte hihetetlen, hogy három pontot szereztünk. Roppant büszke vagyok. Pintér Attilával nem volt lehetőségem találkozni a mérkőzés után, de megértem a csalódottságát. Biztos vagyok benne, hogy lesz még lehetőségünk beszélni.”Michael O'Neill, az északírek szövetségi kapitánya. Jól ment a játék, sikeres volt a taktikánk, óriási, hogy 0–1-ről nyertünk. Hittük, hogy lehet keresnivalónk a magyarok ellen, de szinte hihetetlen, hogy három pontot szereztünk. Roppant büszke vagyok. Pintér Attilával nem volt lehetőségem találkozni a mérkőzés után, de megértem a csalódottságát. Biztos vagyok benne, hogy lesz még lehetőségünk beszélni.”

„Ez a csapat nagyon erős, a legutóbbi selejtezőben nem volt sok sikerünk, itt volt az ideje, hogy végre kijöjjön a lépés. Egyre nagyobb az önbizalmunk. A meccs végén a győzelemre mentünk, hittük, hogy nyerhetünk. A magyar gól rosszkor jött, de lehetett látni a magyar arcokon, hogy hatalmas elvárás, nyomás nehezedik rájuk.”

„Ez az eredmény erőt adhat máskor is idegenben, legközelebb ilyen szellemben játszunk majd. Tudtuk, hogy Dzsudzsák Balázst ki kell venni a játékból, és ez sikerült is.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik