Videó: Eltolódtuk magunkat - Dzsudzsák Balázs

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.07. 21:46
A magyar labdarúgó-válogatott 2–1-es vereséget szenvedett első Eb-selejtezőjén, Észak-Írország ellen. A találkozó után mások mellett Varga József és Dzsudzsák Balázs is nyilatkozott az NSO Tv kamerája előtt. A Dinamo Moszkva magyar légiósa elmondta, egyik játékos sem hazudott, nem ígérték, hogy öt-hat góllal nyernek.

„Úgy gondolom, hogy egy nulláig kézben tartottuk a mérkőzést, de utána két gyerekes gólt kaptunk – mondta Tőzsér Dániel. – Az északírek lezárták a területeket, ezt is vártuk tőlük, de nem egyszerű feltörni ezt a fajta védekezést, az ilyen stílus ellen nehéz futballozni."

„Hiányoztak az egy egy elleni megoldások. Nem szeretem azt mondani, hogy idő kell egy csapatnak, s nem szeretem a hangzatos nyilatkozatokat sem. Nem vagyunk boldogok, ennek a meccsnek most ez lett a vége.”

Nikolics Nemanja: A védő nem hagytak nekem területet


„Számomra is furcsa, hogy miért görcsöltünk be az előnyünk birtokában, mert a gólig irányítottuk a meccset – értékelt Priskin Tamás. – Bíztam benne, hogy sikerül megtartanunk az eredményt, esetleg még egy gólt szereznünk, de sajnos nem így alakult, nem tudom, mi történhetett. Biztos, hogy kielemezzük majd a történteket. Nagyon sajnálom, hogy hazai pályán, nagyszerű közönség előtt nem sikerült nyernünk.”

„A vereség sosem jön jól, de ugyanígy kell dolgoznunk a továbbiakban is. A következő mérkőzésig van időnk, bízom benne, hogy fejlődünk, és mérkőzésről mérkőzésre jobb játékkal rukkolunk ki. A látottakra lehet építeni, szeretném, ha a románok ellen tudnánk javítani, de nem lesz egyszerű” – zárta mondandóját a magyar gólszerző.

„Egy nulla után kötelező lett volna megnyernünk a találkozót – fogalmazott Dzsudzsák Balázs. – Két támadást vezettek az északírek, ezekből két gólt kaptunk. Nehéz ilyenkor bármit is mondani. Próbáltunk előre menni, de nem volt jó a védekezésből támadásba való fordulás. A végén tíz emberrel kellett játszanunk, pedig nem is állítottak ki senkit. Úgy gondolom, ez is tanulópénz."

Dzsudzsák az utolsó mondatával Lipták Zoltán sérülésére utalt, ami miatt az utolsó tíz percet emberhátrányban játszotta végig a válogatott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik