Vb 2022: Pelé, Mbappé és a többiek – C. Ronaldo sorra kapja az üzeneteket

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.12.12. 10:26
null
<a href="https://www.nemzetisport.hu/data/cikk/2/92/91/43/cikk_2929143/Ronaldo.png" target="_blank"><strong>NAGYÍTÁSHOZ KATTINTSON A KÉPRE! </strong>(Fotó: instagram.com/cristiano)</a>
Mint arról vasárnap beszámoltunk, közösségi oldalán reagált a portugál labdarúgó-válogatott világbajnoki kiesésére a csapat legnagyobb sztárja, Cristiano Ronaldo. A rutinos támadó kifejette, hogy legnagyobb álma a vb-cím volt, ez az álom azonban a katari búcsúval véget ért. Az Instagram-oldalán már több mint 24 millió kedvelésnél járó posztja alatt világsztárok üzeneteit láthatjuk.

 

Kylian Mbappé szavak helyett emotikonokban fejezte ki tiszteletét. Eddig az ő kommentjét kedvelték a legtöbben. Vinícius Júnior is hasonlóképpen tett.

Pelé ezt üzente Cristiano Ronaldónak: Köszönjük neked, hogy mosolyt csaltál az arcunkra, barátom.

Napjaink egyik legnépszerűbb kosárlabdázója, LeBron James csupa nagybetűvel írta oda a legenda szót.

Egykori manchesteri csapattársa, Jesse Lingard a valaha volt legnagyobbként jellemezte őt.

NAGYÍTÁSHOZ KATTINTSON A KÉPRE! (Fotó: instagram.com/cristiano)
NAGYÍTÁSHOZ KATTINTSON A KÉPRE! (Fotó: instagram.com/cristiano)

A Manchester Unitedbe berobbanó Alejandro Garnacho köztudottan imádja Ronaldót.

Dwight Howard kosárlabdázó is a GOAT jelzőt használta.

A sort persze még hosszan lehetne folytatni. Többek között Sami Khedira és Emmanuel Adebayor is a szeretetéről biztosította őt.

Ronaldo üzenete

„Pályafutásom legnagyobb álma volt, hogy világbajnokságot nyerjek Portugáliának. Ez mindig is motivált. Szerencsére sok nemzetközi címet nyertem, köztük a portugál válogatottal is, de a legnagyobb álmom az volt, hogy nemzeti csapatunk a csúcsra érjen. Harcoltam érte, keményen küzdöttem ezért az álomért. Öt világbajnokságon vettem részt tizenhat év alatt, méghozzá nagyszerű játékosok mellett, több millió portugál támogatásával. Mindent beleadtam.”

„Minden tőlem telhetőt megtettem a pályán, soha nem adtam fel az álmom elérését. Sajnos ez az álom tegnap véget ért. Nem akarok forrófejűen reagálni a történtekre, azt viszont szeretném, ha tudnátok, a Portugália iránti elkötelezettségem egy pillanatra sem változott. Sok minden elhangzott az utóbbi időszakban, rengeteg dolgot írtak rólam, de mindig is a nemzetemért harcoltam, soha nem fordítottam hátat a portugáloknak.”

„Egyelőre nincs több mondanivalóm. Köszönöm, Portugália! Köszönöm, Katar! Szép volt az álom, amíg tartott… Itt az ideje észszerűen gondolkodni, mindenki levonhatja a saját következtetéseit.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik