Vb 2018: megérdemelt brazil győzelemről beszélt a szerb kapitány

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2018.06.28. 09:21
Mladen Krsztajics, a szerb labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya elismerte, hogy megérdemelten győzték le őket a brazilok a világbajnokságon.

Játékosaim küzdöttek, harcoltak, de egy ilyen erős ellenféllel szemben végig figyelni kell. A második félidőben próbáltunk nagyobb kockázatot vállalni, voltak helyzeteink, ám ezek kimaradtak, a brazilok pedig megbüntettek minket” – értékelt a szakvezető az E-csoport utolsó fordulójában lejátszott moszkvai mérkőzés után, melyet a dél-amerikaiak 2–0-ra nyertek meg.Játékosaim küzdöttek, harcoltak, de egy ilyen erős ellenféllel szemben végig figyelni kell. A második félidőben próbáltunk nagyobb kockázatot vállalni, voltak helyzeteink, ám ezek kimaradtak, a brazilok pedig megbüntettek minket” – értékelt a szakvezető az E-csoport utolsó fordulójában lejátszott moszkvai mérkőzés után, melyet a dél-amerikaiak 2–0-ra nyertek meg.

Krsztajics pozitívnak nevezte, hogy vb-t, Eb-t együttvéve nyolc év távollét után ismét nagy tornán szerepelhettek. Szerinte a Costa Rica elleni első mérkőzésen megérdemelték az 1–0-s győzelmet, a másodikat kockázatos összecsapásnak nevezte, mivel Svájc nagyon előkelő helyen áll a világranglistán, és a 2–1-es vereségre azt mondta: „történt, ami történt”.

Összességében úgy vélekedett, hogy gratuláció illeti játékosait a bátorságukért, és azért, ahogyan a nemzeti színeket képviselték a világbajnokságon.

A brazilok értékelését ide kattintva olvashatják el.

Az E-csoportban élen végző Brazília a nyolcaddöntőben az F-ben másodikként záró Mexikóval mérkőzik majd meg hétfőn, Szamarában.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik