Eb 2024: Neuer mutatja be a torna hivatalos labdáját

Vágólapra másolva!
2023.11.13. 11:28
null
Manuel Neuer a katari világbajnokságon (Fotó: Getty Images)
Manuel Neuer, a Bayern München és a házigazda német válogatott kapusa mutatja be szerdán a jövő évi labdarúgó Európa-bajnokság hivatalos labdáját.

 

A sportszergyártó Adidas bejelentése szerint Neuer egykori csapattársához, egyúttal a németországi kontinensviadal szervezőbizottságának elnökéhez, Philipp Lahmhoz csatlakozva mutatja be a június 14-től július 14-ig tartó kontinensviadal játékszerét Berlinben. A német válogatott már az aznapi edzésén a hivatalos labdával edz, hangolódva a törökök elleni szombati hazai és az osztrákok elleni jövő keddi idegenbeli felkészülési találkozókra.

A hosszú sérülése után nemrég visszatért Neuer jelenleg nem tagja a Nationalelf keretének, Julian Nagelsmann szövetségi kapitány ugyanakkor már utalt rá, hogy a világbajnok kapus a márciusi válogatott mérkőzésekre már visszatér, addig a Barcelonát erősítő Marc-André ter Stegen a helyettese.

A magyar válogatott 14 ponttal az élen áll az Eb-selejtező G-csoportjában, a hátralévő két mérkőzésén – csütörtökön Bulgáriában, illetve vasárnap hazai pályán Montenegró ellen – egy pontra van szüksége ahhoz, hogy a többi mérkőzés eredményétől függetlenül kijusson az Európa-bajnokságra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik