Eb 2016: Costa megsérült, a Barca-verő csatár a keretben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.23. 15:05
A Málaga csatára, Juanmi meghívót kapott Vicente del Bosque szövetségi kapitánytól a spanyol labdarúgó-válogatott keretébe.

A 21 esztendős támadó először tagja a nemzeti csapatnak, beválogatására azért volt szükség, mert Diego Costa, a Chelsea játékosa megsérült a Hull City elleni bajnokin, és csak a hétfői orvosi vizsgálatok után derül ki, hogy csatlakozhat-e a spanyol kerethez.

A kétszeres U19-es Európa-bajnok Juanmi ebben a szezonban 24 bajnoki mérkőzésen hétszer volt eredményes, a Camp Nouban szerzett találata három pontot jelentett a Málagának a Barcelona ellen.

A spanyol válogatott március 27-én az ukránokat fogadja Eb-selejtezőn Sevillában, majd négy nappal később a hollandokkal vív felkészülési meccset.

A SPANYOL VÁLOGATOTT KERETE
Kapusok:
Iker Casillas (Real Madrid), David de Gea (Manchester United), Sergio Asenjo (Villarreal)
Hátvédek:
Sergio Ramos (Real Madrid), Gerard Piqué (Barcelona), Marc Bartra (Barcelona), Raúl Albiol (Napoli), Mikel San José (Athletic Bilbao), Juan Bernat (Bayern München), Jordi Alba (Barcelona), Juanfran (Atlético Madrid), Dani Carvajal (Real Madrid)
Középpályások:
Andrés Iniesta (Barcelona), Sergio Busquets (Barcelona), Santi Cazorla (Arsenal), Cesc Fabregas (Chelsea), Isco (Real Madrid), David Silva (Manchester City), Koke (Atlético Madrid), Mario Suárez (Atlético Madrid)
Támadók:
Diego Costa (Chelsea), Álvaro Morata (Juventus), Pedro (Barcelona), Vitolo (Sevilla), Juanmi (Málaga)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik