Ekl: az Olympiakosz nem halaszthat, rangadót játszik az FTC elleni visszavágó előtt

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2024.02.16. 19:01
Nem halaszthat az Olympiakosz! (Fotó: Szabó Miklós)
Görög források arról számoltak be, hogy a Ferencvárossal ellentétben az Olympiakosz nem kapott engedélyt arra, hogy elhalassza a hétvégi bajnokiját.

 
Mint ismert, a Ferencváros 1–0-ra kikapott csütörtökön a görög Olympiakosz otthonában. A Fradinak a vereség ellenére is maradt reális esélye a továbbjutásra, amin talán csak segít, hogy ő elhalaszthatta a hétvégi bajnokiját, míg ellenfele nem. 

Az FTC a Diósgyőri VTK elleni NB I-es meccsét halasztatta el a miskolciak beleegyezésével, míg az Olympiakosz a PAOK elleni rangadót hagyta volna ki szívesen, de nem kapott rá engedélyt. Az Olympiakosz vasárnapi, hazai pályán játszó ellenfele ráadásul éllovas a görög bajnokságban, s 8 pont előnye van a pireusziakkal szemben.  

A görög Sport24 értesülései szerint az élvonalbeli csapatok közül heten is az Olympiakosz halasztása ellen szavaztak, ezért rendezik meg a PAOK elleni meccset vasárnap fél 8-tól.  

Az Ekl-visszavágóra hét nap múlva, jövő csütörtökön kerül sor. 

EURÓPA-KONFERENCIALIGA
A NYOLCADDÖNTŐBE JUTÁSÉRT, 1. MÉRKŐZÉS
Olympiakosz (görög)–Ferencváros 1–0 (0–0)
Pireusz, Karaiszkakisz Stadion, 32 000 néző. Vezette: Nyberg (svéd)
Olympiakosz: Paszhalakisz – Rodinei, Ndoj, David Carmo, F. Ortega – Joao Carvalho (Jovetics, 78.), Alekszandropulosz (A. Horta, 62.), Hezze – Fortunisz (V. Iborra, 90+2.), El-Kabi (El-Arabi, 90+2.), Maszurasz (Podence, 62.). Vezetőedző: José Luis Mendilibar 
FTC: Dibusz – Wingo, S. Mmaee, I. Cissé, C. Ramírez – Makreckis, Maiga – Zachariassen, Abu Fani (Besic, 81.), Marquinhos (Ben Romdan, 75.) – Varga Barnabás (Pesics, 75.). Vezetőedző: Dejan Sztankovics 
Gólszerző: El-Kabi (83.)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik