Az év legszexibb női a sport világában - fotók

Vágólapra másolva!
2010.12.29. 14:57
null
<a href="http://www.nemzetisport.hu/nso_galeria/nok_proba" target="_blank"><strong>A KÉPGALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!</strong></a>
Címkék
&Eacute;v v&eacute;gi &ouml;ssze&aacute;ll&iacute;t&aacute;sunkban igyekezt&uuml;nk &ouml;sszegyűjteni a legszebb f&eacute;nyk&eacute;peket azokr&oacute;l a nőkről, akik a 2010-es esztendőben &ndash; ak&aacute;r sportsikereiknek, ak&aacute;r balh&eacute;iknak k&ouml;sz&ouml;nhetően &ndash; &bdquo;nagyot robbantottak&quot;. Tekintse meg k&eacute;pgal&eacute;ri&aacute;nkat is!

CSINOS NŐI ÚSZÓINK SIKEREI AZ AUGUSZTUSI EB-N

Augusztusban nem csak külsejükkel kápráztatták el a budapesti szurkolókat női úszóink, hanem azzal a nyolc éremmel is, amelyet a Margitszigeten megrendezett Európa-bajnokságon szereztek. A hölgyek közül Hosszú Katinka volt a legeredményesebb a maga három arany- és egy ezüstérmével, igaz egyik aranyérmét a Mutina Ágnest, Dara Esztert és Verrasztó Evelynt is soraiban tudó 4x200 méteres gyorsváltó tagjaként szerezte. Jakabos Zsuzsa egy második és egy harmadik helyet ünnepelhetett, míg a már korábban említett Verrasztó egy második, Mutina pedig egy harmadik helyezést tudott elérni az Eb-n.

AZ ELŐNYÖS MEGJELENÉSŰ RIPORTERNŐK NEHÉZ ÉLETE

Több női riporter is címlapra került, ám, ha valaki azt hinné, hogy a férfimagazinoknak pózoltak a hölgyek, akkor téved.

Ország-világ láthatta például, ahogy a világbajnokságot megnyerő spanyol válogatott kapusa, Iker Casillas élő adásban adott csókot riporter barátnőjének, Sara Carbonerónak, aki éppen interjút készített vele.

A balhéiról híres Mario Balotelli cseppet sem hétköznapi módon szakított barátnőjével, Melissa Castagnolival. A csinos műsorvezető éppen élő adásra készült, amikor az olasz válogatott SMS-ben közölte vele a kapcsolatuk végét.

Az Egyesült Államokban Inéz Sainz és Jenn Sterger nevétől volt hangos a sajtó. Előbbi a New York Jets profi amerikaifutball-csapat öltözőjében részesült a Jets játékosaink udvarlási szokásaiban, míg utóbbinak a Minnesota Vikings irányítója, Brett Favre küldött intim fényképeket mobiltelefonján.

 CASILLAS NEM VÁRTA MEG AZ INTERJÚ VÉGÉT
 

 

MEZTELEN PARAGUAYI SZURKOLÓ, VILÁGELSŐ WOZNIACKI, MAGYAR SZÉPSÉG

A galériánkban a továbbiakban természetesen helyett kapott a dél-afrikai vb-n elhíresült Larissa Riquelme, aki teljes mellbedobással szurkolta végig hazája, Paraguay meccseit, és megígérte, ha megnyerik a tornát levetkőzik. Paraguay végül kiesett, de Riquelme így is levetkőzött (a meztelen valóság valamivel kisebbnek mutatta a hölgy felpolcolt domborulatait).

2010-ben Caroline Wozniackit életében először választották az év legjobb női teniszezőjének, míg Vass Dóra a 24. helyen zárt a ritmikus gimnasztikázók moszkvai világbajnokságán az egyéni összetett fináléjában. Lindsey Vonn alpesi síelő pedig az „Elemi ösztön″ című filmre emlékeztetve pózolt az ESPN magazinnak.

LARISSA RIQUELME A VILÁGBAJNOKSÁG ALATT
 

 

ANGOL SZERELMI HÁROMSZÖG, FRANCIA PROSTIBOTRÁNY

Tavasszal John Terry, Wayne Bridge és Vanessa Perroncen kusza viszonyáról írtak az újságok, míg Franck Ribéry és Karim Benzema egy fiatalkorú prostituálttal, Zahia Deharral múlatta az időt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik