Képek: ikerlányok, barátnők – akik meghódították az Instagramot 2022-ben

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.12.31. 13:57
A teljesség igénye nélkül megmutatjuk azokat a női sportolókat és a sport világához köthető hölgyeket, akik hatalmas népszerűségre tettek szert a közösségi oldalakon 2022-ben.
KEYLA ALVESRŐL MÉG TÖBB FOTÓT A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHET MEG! (Fotó: instagram.com/key.alvees)
KEYLA ALVESRŐL MÉG TÖBB FOTÓT A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHET MEG! (Fotó: instagram.com/key.alvees)

 

Listánk élére az a Keyla Alves Ramalho került, aki nyáron meglepően őszintén beszélt arról és vallotta be, hogy a közösségi oldalaira kitett fotóival 50-szer több pénzt keres meg, mint a röplabdával, az OnlyFans pedig ezek közül a legjövedelmezőbb számára.

„Akár tetszik, akár nem, jelenleg az OnlyFans a legnagyobb bevételi forrásom – idéztük júliusban a világon a legtöbb követővel büszkélkedő röplabdajátékost. – Sportolónak, modellnek, influenszernek, üzletasszonynak és vállalkozónak vallom magam.”

„A fotók, melyeket az OnlyFans-oldalamon teszek közzé, »lájtosak« és professzionálisak. Nincsenek rólam kint meztelen képek vagy hasonlók” – jelentette ki a 22 éves brazil röplabdázó.

„Kiskorom óta azt mondogatom a szüleimnek, hogy szeretnék olyan emberré válni, akit az egész világon ismernek” – fogalmazott Keyla Alves, aki az ügynökök bevonásával egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

„Több egy szép arcnál, több egy tehetséges röplabdajátékosnál – szögezte le, hozzátéve, karizmatikus személyiségnek tartja magát, aki odafigyel a rajongóira. – Mindig is szerettem szerepelni, fotókat lőni, marketinges munkát végezni. Szóval azt hiszem, ez a titka annak, hogy fel tudtam építeni azt a brandet, amivel most rendelkezem.”

Kijelenthetjük, hogy nem a falnak beszélt, ugyanis februárban még „csak” 1.1 millió követője volt az Instagramon, viszont júliusban, az interjúja időpontja körül már ennek a duplája (2.3 millió). Innentől kezdve aztán havonta nagyjából egymillióval növekedett a profiljának kedvelői száma, november közepén már 6.1 millió volt. Ami változás lett, hogy egyre merészebb fotókat és videókat posztolt, ezeket elsősorban a történeteiben láthatjuk. Az évet 6.7 millió követővel zárja.

 

Októberben számoltunk be arról, hogy a MAXIM Paige Spiranacot választotta meg a világ legszexisebb nőjének 2022-ben. A golfozónő egyébként jövő márciusban tölti be a 30-at, s ünneplés gyanánt piacra dobja szexi naptárát.

„Nagy megtiszteltetés számomra, hogy idén engem választott meg a MAXIM a világ legszexisebb nőjének – idézte az Instagramon 3.7 millió követővel rendelkező Spiranacot a MAXIM. Egyik rajongója kérdésére elárulta, arra a legbüszkébb, hogy karrierje során mennyire kitartó volt. Elmondta, szerinte szexinek úgy kell lenni, hogy magabiztosak vagyunk és jól érezzük magunkat a bőrünkben.

„Ha valaki azt mondja nekem, amikor végzős egyetemista voltam, hogy az életem ilyen fordulatot vesz majd, biztosan kinevettem volna – árulta el a golfozónő, akit most már inkább »szupersztár golfinfluenszerként« említenek. – Sosem gondoltam volna, hogy ilyen messzire eljutok, de nagyon hálás vagyok ezért. Bárcsak magasabb szinten golfozhatnék és több versenyre járhatnék el, de a mostani életemet nem cserélném el erre.”

Már több mint hárommillió követővel (3.3 millióval) büszkélkedhet Alica Schmidt is, akit az ausztrál Busted Coverage 2017-ben, 18 évesen megválasztott a világ legszexibb sportolójának. A 24 éves német válogatott atléta idén is nagyon aktív volt az Instagramon.

Az egyik posztjában egy rövid összefoglalót láthatunk a mögöttünk hagyott nyár számára legemlékezetesebb pillanatairól. „Soha nem felejtem el ezt a nyarat” – írta a videójához.


 

Márciusban „csupán” 300 ezer követője volt, ma már csaknem kétmillió (1.8 millió) követője van a Grasshopper Club Zürich és a horvát válogatott labdarúgójának, Ana Maria Markovicnak.

„Cristiano Ronaldo miatt lettem futballista. Mindig inspirált engem. Ezért viselem a 7-es számot” – árulta el az egyik interjúban a 23 éves sportoló. A horvát válogatottban tavaly novemberben bemutatkozó Markovic azt is elmondta, imponál számára, hogy az egyik legcsinosabb labdarúgónak tartják. Ugyanakkor nem tetszik nekik, hogy sok ügynök úgy akar a menedzsere lenni, hogy soha nem látta őt játszani. Szerinte ezek az emberek csak a meggazdagodási lehetőséget látják benne a közösségi oldalakon keresztül.

Markovic – aki gyermekkorában tornázott, s a futballt 14 évesen kezdte el – Zürichben született, de mindig is horvát válogatott akart lenni. Ronaldóval kapcsolatban hozzátette, a fegyelmezettsége és a gondolkodásmódja miatt tartja őt a példaképének, de Luka Modricot is kedveli.

A Grasshopper játékosa modellkedik is, és megemlítette, sokan Alisha Lehmannhoz hasonlítják őt, aki szintén gyönyörű futballista. Amennyiben viszont választania kellene, hogy a milánói divathéten mutathatná meg magát vagy egy Premier League-ben szereplő csapathoz szerződhetne, például a Chelsea-hez, akkor gondolkodás nélkül az utóbbit választaná.

Markovic egyik, ha nem a legjobb barátnője, Eleni Ursina Rittman, akivel a Grasshoppernél ugyan már nem csapattársak, de így is sokat töltik együtt az időt.

„Remélem, hogy a legjobb barátom megismer egy olyan fiút, aki annyira fogja szeretni őt, mint én” – írta Rittmann az egyik közös képükhöz.

 

Továbbra is a világ egyik legnépszerűbb női labdarúgója az Aston Villát erősítő Alisha Lehmann. A karácsonyt megelőzően tavaly júniusban írtunk róla legutóbb, akkor több mint hárommillió követője volt, mostanra már tízmilliónál (10.4 milliót) is többet számlál.

 

Követők számában idén átlépte az egymilliós határt a műkorcsolyázók 2018-as női olimpiai bajnokaés Európa-bajnoka, 2019 világbajnoka, Alina Zagitova. A 20 éves orosz sportolónő a pekingi téli olimpián már csak sportújságíróként volt jelen, a közösségi oldalain pedig egyre népszerűbb lett.

 

Gemma Rose Owen tett arról a nyáron, hogy sokat cikkezzenek róla. A Liverpool FC legendás játékosának, Michael Owennek a legidősebb lánya ugyanis elment a Love Islandre (brit párkereső valóságshow), kiakasztva ezzel édesapját. A 19 éves Gemma – aki a díjlovaglás mellett idén megvalósította az álmát azzal, hogy saját fürdőruha-kollekciót dobott a piacra (OG Beachwear) – a szerelmet keresni ment magának.

A 43 éves, négygyermekes édesapa szerepében megszólaló Owen ismétlésben megnézte az első részt, s kissé ideges lett. Nem értette ugyanis, hogy a játék során kijelölt pároknak, akik alig ismerik egymást, miért kell egy ágyon osztozniuk, de a felesége, Louise Bonsall elmagyarázta neki a villalétet. A Daily Mail azt írta, Owen számára a Love Island szabályai felvázolása olyan lehetett, mint amikor a lesszabályt próbálják elmagyarázni egy futballban nem jártas személynek.

„Ha húsz évvel ezelőtt azt mondják nekem, hogy három lányom lesz, akkor azt mondtam volna, hogy baseballütővel fogom várni a srácokat, akik meg akarják környékezni őket. De realistának kell lennem. A lányaim csókolózni fognak, barátjuk lesz, férjük és egy napon gyerekeik. Elfogadtam. A legtöbb lány nem csókolja meg a pasiját, amikor az apja nézi őket, de ez egy ilyen műsor. És vak vagy, ha nem tudod, a való életben is megtörténik ez.”

Teljes cikkünket ide katintva olvashatja el!

 

Ugyan nem sportolók, de ketten is elvitték a show-t a mögöttünk hagyott katari labdarúgó-világbajnokságon. Az egyikük a tavaly nyári Európa-bajnokságon „berobbanó” kockásmintás szurkolóhölgy, Ivana Knöll. A 30 éves modell úgy érkezett meg Katarba, hogy nagyjából 300 ezer követője volt, mostanra már 3.6 millió van neki. Olvashattunk olyan véleményeket is, hogy ő volt minden idők legszexisebb szurkolója a világbajnokságokon.

 

Aydas is több mint kétmillió követővel büszkélkedhet az Instagramon (2.4 millió), de ő alapvetően a TikTokra (itt 15 millió követője van) feltöltött videóival került a reflektorfénybe. A csinos szurkolóhölgy több csapat mezében is gyártott videókat, és ez kifizetődőnek bizonyult.

@aydas

@aydas

@aydas

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik