Sportlövészet: Jakó Attila és Pongrátz Bianka sikere a koronglövő ob-n

Vágólapra másolva!
2022.09.18. 17:36
A férfiaknál Jakó Attila, a nőknél Pongrátz Bianka nyerte a koronglövők balatonfűzfői országos bajnokságát.

A magyar szövetség vasárnapi tájékoztatása szerint a szakadó esőben és nagy szélben megrendezett viadalon Pongrátz Bianka (Vasvári KLA) a nőknél az 1. Igaly Diána-emlékversenyen 116 korongos országos csúcsbeállítással diadalmaskodott. A második helyen Molnár Diána (Kis-Duna Mente SE) végzett 95 koronggal, míg a harmadik Simon Evelin (Igaly József LK) lett 90 koronggal. A nőknél az alapverseny rangsorolt, csapatverseny nem volt. Pongrátz Bianka (Vasvári KLA) a nőknél az 1. Igaly Diána-emlékversenyen 116 korongos országos csúcsbeállítással diadalmaskodott. A második helyen Molnár Diána (Kis-Duna Mente SE) végzett 95 koronggal, míg a harmadik Simon Evelin (Igaly József LK) lett 90 koronggal. A nőknél az alapverseny rangsorolt, csapatverseny nem volt.

Ez már a sokadik országos bajnoki címem, de amikor megtudtam, hogy ezúttal Igaly Diána-emlékverseny is lesz egyben, az rögtön különlegessé tette számomra ezt a viadalt. Csecsemőkorom óta ismertem őt, mindig segített és hitt bennem, szerettem volna az emlékére egy szép eredményt elérni” – mondta az MTI-nek Pongrátz.

A férfiaknál Jakó Attila (Vasvári KLA) a magyar bajnok 29 koronggal (az alapban 104-et lőtt), a második Kupai András (Olympia-Sarlóspuszta SE) 22 (99), a harmadik pedig Fodor Dávid (Balatonfűzfői LE) lett 21 koronggal (115). A férfiaknál a csapatversenyt a Vasvári KLA A-együttese (Jakó Attila, Turák György, Somogyi Árpád) nyerte 306 koronggal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik