Futópadon sem szeret futni Karim Benzema

SMAHULYA ÁDÁMSMAHULYA ÁDÁM
Vágólapra másolva!
2020.11.11. 19:27
A Real Madrid francia labdarúgó klasszisa, Karim Benzema a közösségi médiában mutatta meg minden igényt kielégítő edzőtermét.

Sok fitneszközpont bizonyára megirigyelné Karim Benzema saját edzőtermét, amit a Real Madrid csatára a napokban mutatott be videón. A francia futballista napi szinten edz itt, és talán mondanunk sem kell, hogy a legmodernebb, minden igényt kielégítő géppark mellett hideg és meleg vizes medence, szauna, sőt még törökfürdő is található a harmincharmadik születésnapját decemberben ünneplő játékos konditermében.


Futókönyv mellé futóöv!
Olvasóink közül már nagyon sokan találkoztak Futóarcok című könyvünkkel. Karácsonyi ajándéknak is jó választás lehet a több mint harminc remek magyar szabadidős futót bemutató kemény fedeles kötet, amelyet most a bolti árhoz képest 30 százalékos kedvezménnyel lehet megrendelni, ráadásul minden könyvhöz egy világító futóövet is ajándékba adunk.

A rövid, háromperces videóból az is kiderül, hogy a futópadot nem különösebben kedveli, a lépcsőzőgép viszont nagy kedvence. A videó végén pedig természetesen mindenkit sportolásra és rendszeres mozgásra buzdít.

Karim Benzema ebben az idényben is a madridiak egyik húzóembere. A válogatott szünetet megelőzően sorozatban négy tétmérkőzésen szerzett gólt, más kérdés, hogy ebből csak kettőt nyertek meg a királyiak, akik legutóbb a Valencia otthonában kaptak ki 4–1-re.

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik