Plankversenyre hív a spanyol futballista

SMAHULYA ÁDÁMSMAHULYA ÁDÁM
Vágólapra másolva!
2020.05.08. 13:47
Plankversenyre hívta rajongóit Saúl Níguez, az Atlético Madrid és a spanyol válogatott középpályása, akit nem lesz egyszerű felülmúlni, ugyanis remekül ment neki a gyakorlat.

Könnyűnek tűnik a feladat, de higgyék el, nem az. Saúl Níguez az Atlético Madrid spanyol válogatott középpályása az Instagramján kihívta követőit az egyik nagy sportszergyártó által meghirdetett versenyre, amelynek lényege, hogy 45 másodperc alatt minél több úgynevezett plank get up gyakorlatot kell megcsinálni.

Ennek lényege, hogy a klasszikus plankpozícióból átmegyünk fekvőtámaszhelyzetbe, majd onnan vissza.

Ez egyebek mellett a hasizmot, a hátat, törzset és a vállat, vagyis jóformán az egész testet alaposan megdolgoztatja.

A huszonöt éves játékos 45 másodperc alatt 38 ismétlést csinált – kíváncsian várjuk, vajon mennyien tudják felülmúlni. A rivális Real Madridnál nevelkedő futballistától egyébként a szabadidősportok sem állnak távol, többször posztolt már például szörfös képet is – igaz, a járvány miatt egyelőre várnia kell , hogy ismét deszkára állhasson, és élvezhesse a hullámok nyújtotta örömöket.


Saúl Níguez ebben az idényben 26 mérkőzésen három gólt szerzett a bajnokságban, mindössze egy fordulót hagyott ki, azt is eltiltás miatt. Csapata viszont nem szerepel túl jól, 27 forduló után a hatodik helyen áll a La Ligában, azt azonban továbbra sem tudni, mikor folytatódhat a bajnokság.

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik