BL: „Nem biztos, hogy a City a legfőbb riválisunk" - Mourinho

Vágólapra másolva!
2012.09.09. 11:55
José Mourinho, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid vezetőedzője dicsérte csapata Bajnokok Ligája csoportellenfelét, a német bajnoki címvédő Borussia Dortmundot.

A Bajnokok Ligája 2012–2013-as kiírásának csoportküzdelmeiben a Real Madrid ellenfelei a Borussia Dortmund, a Manchester City és az Ajax lesznek. José Mourinho, a madridiak vezetőedzője nincs róla meggyőződve, hogy az angol bajnok lesz együttesének legfőbb riválisa.

„Nem vagyok benne biztos, hogy a Manchester City lesz a legfőbb riválisunk. A Borussia Dortmund a tavasszal már sorozatban másodszor nyerte meg a német bajnokságot. Jól szervezett, nagyon tapasztalt csapat, amely számtalan német válogatott játékost és a két legjobb lengyel futballistát tudhatja a soraiban" – ismertette Mourinho a dortmundiak erényeit.

A portugál szakember kitért a Manchester City olykor eltúlzott költekezésére is.

„Az arab tulajdonosok azért fektetnek be ennyi pénzt, mert biztosítani akarják csapatuk BL-győzelmét. Ugyanakkor a nagy egyesületek, mint például a Bayern München, a Barcelona vagy a Real Madrid tradícióit nem lehet megvásárolni, így a legjobb játékosok inkább ezeket a klubokat választják" – összegzett Mourinho.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik