BL: ezt mondta Dani Alves Neymarnak a lefújás után

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.20. 10:56
A labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján az FC Barcelona hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Juventusszal, így 3–0-s összesítéssel a torinóiak jutottak a négy közé. A lefújás utáni pillanatokban a könnyeivel küszködő Neymart a katalánok korábbi, a torinóiak jelenlegi jobbhátvédje, Dani Alves vigasztalta, aki a sajtó képviselőinek elárulta, mit mondott honfitársának a mérkőzést követően.

„Keserédes érzések kavarognak bennem, mert rengeteg szép emlékkel tértem vissza a Camp Nouba, és furcsa a barátaimat szomorúnak látni. Tényleg fájdalmas, de ez része a szakmánknak” – kezdte Alves, majd rátért Neymarra.„Keserédes érzések kavarognak bennem, mert rengeteg szép emlékkel tértem vissza a Camp Nouba, és furcsa a barátaimat szomorúnak látni. Tényleg fájdalmas, de ez része a szakmánknak” – kezdte Alves, majd rátért Neymarra.

„Azt mondtam neki, hogy ilyen a labdarúgás. Korábban már beszéltem vele arról, hogy nem szeretnék ellenük játszani. Nem azért, mert félnék a Barcelonától, hanem mert nem akartam, hogy olyan érzések kerítsenek hatalmukba, amilyenek jelenleg. Korábban ezeket a pillanatokat együtt éltük át, de félre kell tennünk az érzelmeket. Neymarnak nincs oka szomorúnak lenni. Ez csak egy vereség, tovább kell lépni” – utalt a brazil jobbhátvéd a Barcelona kiejtésére.



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik