BL: Conte érzi az erőt csapatában, Ancelotti elégedett

Vágólapra másolva!
2013.11.05. 23:55
A labdarúgó Bajnokok Ligájának B-csoportjában a Juventus a Real Madridot fogadta, és a két gigász egy remek találkozón kettő kettes döntetlent játszott egymással. A hazaiaktól Arturo Vidal és Fernando Llorente, a madridiaktól Cristiano Ronaldo és Gareth Bale talált be.

„A megszerezhető tizenkét pontból tíz a zsebben, ez a BL-ben remek arány. Nagyon örülök, hogy a mérkőzés után Gianluigi Buffon gratulált nekem. Nehéz napokat élek meg mostanában, ha kapuba állok, a maximumot kell nyújtanom, hogy megragadjam a lehetőséget, mert csak így fog bízni bennem az edzőm. Nem egyszerű kéthetente futballozni, de ezt kell most tennem" – mondta a lefújást követően Iker Casillas, a Real Madrid csapatkapitánya, aki több bravúrt is bemutatott a mérkőzésen.Iker Casillas, a Real Madrid csapatkapitánya, aki több bravúrt is bemutatott a mérkőzésen.

„Nem szégyen egy olyan csapat ellen pontokat veszíteni, mint a Real Madrid. Rendkívüli egyéni képességekkel bíró játékosaik vannak, csodálatos támadóik, amikor gólhelyzetbe kerülnek, mindig stresszelek. Iker Casillas is remekelt ma, védéseinek köszönhetik az egy pontot. Nem vagyunk könnyű helyzetben a továbbjutást illetően, de ha hozzuk a formánkat, megcsinálhatjuk" – nyilatkozta Gianluigi Buffon, a Juventus kapusa.

„Egy ilyen csapat ellen meglakolsz hibáidért, de szerencsénk van, mert kikapott a Galatasaray. Csak magunkra kell koncentrálnunk a továbbiakban, nagy csapat vagyunk, de ezt még bizonyítanunk kell" – szerénykedett a Juve középpályása, Paul Pogba.

„Két héttel ezelőtt is megmutattuk, hogy képesek vagyunk a Real szintjén futballozni, és lesz még egy-két szavunk ebben a sorozatban. Érezzük, hogy erősek vagyunk, ezt támasztotta alá ez a mérkőzés is; tudjuk, mit akarunk játszani, csak rajtunk múlik immáron, hogy nyerünk-e vagy veszítünk" – dicsérte övéit Antonio Conte, a Juventus mestere.

„Elégedetten utazom haza, mert a második félidőben jól teljesített csapatom. Megfelelően reagáltunk a történtekre, a szünet után sokkal bátrabbak és agresszívebbek voltunk. Casillas fantasztikusan védett, pedig nincs könnyű helyzetben, de okosan reagált; Sergio Ramos pedig beilleszkedett a védelem jobb oldalán a csapatba. Profi játékos, megoldotta feladatát, de csak átmeneti megoldás itt. Most jobbnak éreztem Álvaro Arbeloánál és Daniel Carvajalnál, azért szerepeltettem. Karim Benzemának volt lehetősége, kihagyta, ám emellett keményen dolgozott, sokat harcolt Andrea Pirlóval. Összességében elégedett vagyok az egész csapattal" – mondta Carlo Ancelotti, a Real Madrid olasz edzője.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik