BL: Benzema és Karanka is csak az eredménnyel elégedett

Vágólapra másolva!
2011.09.15. 00:11
A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében idegenbeli győzelemmel mutatkozott be a spanyol Real Madrid, amely az argentin légiós, Ángel di María 53. percben szerzett találatával bizonyult jobbnak vendéglátójánál, a horvát Dinamo Zagrebnél.

Fontos volt a győzelem, egy kemény ellenfélen vagyunk túl – nyilatkozta a Real támadója, Karim Benzema a lefújás után. – De a legjobb az, hogy három ponttal rajtoltunk a csoportküzdelmekben. A játékvezető viszont nagyon gyenge volt, Marcelo nem érdemelt pirosat, a horvát Jerko Leko annál inkább azt érdemelt volna. Remélem, nem lett semmi baja Cristiano Ronaldónak. Lépésről lépésre kell haladni régi nagyságunk eléréséhez, ma a győzelem volt a legfontosabb."Karim Benzema a lefújás után. – De a legjobb az, hogy három ponttal rajtoltunk a csoportküzdelmekben. A játékvezető viszont nagyon gyenge volt, Marcelo nem érdemelt pirosat, a horvát Jerko Leko annál inkább azt érdemelt volna. Remélem, nem lett semmi baja Cristiano Ronaldónak. Lépésről lépésre kell haladni régi nagyságunk eléréséhez, ma a győzelem volt a legfontosabb."

A Real Madrid kispadján az eltiltott José Mourinhót helyettesítő pályaedző, Aitor Karanka már jóval elégedetlenebb volt.

„Nem találtuk a játék ritmusát, egyszerűen rosszul futballoztunk. Természetesen a győzelemnek örülök, hiszen éppen olyan kemény kis meccs volt, mint amilyenre számítottunk. C. Ronaldo vádlija megsérült, ellátták a mérkőzés után. A játékvezetés nagyon következetlen volt. Mennünk kell tovább, ebben az idényben csak magunkra figyelhetünk, csak az számít, hogy továbbra is jó formában legyünk."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik