Szaúd-Arábia: a CR-éktől kapott pofon után Benzema eltüntette magát az Instagramról

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.12.30. 09:15
null
A Cristiano Ronaldóéktól elszenvedett pofon után Karim Benzema törölte Instagram-fiókját (Fotó: Getty Images)
A szaúdi élvonalbeli labdarúgó-bajnokság legutóbbi fordulójában a címvédő Al-Ittihad csúnya, 5–2-es vereséget szenvedett el hazai pályán az Al-Naszrtől. A hírek szerint a megalázó fiaskó miatt a hazaiak aranylabdás francia támadója, Karim Benzema eltüntette Instagram-oldalát.

 

A december 26-i mérkőzésen Karim Benzema passza után még vezetett az Al-Ittihad, de erre Cristiano Ronaldo két értékesített tizenegyessel, Sadio Mané két góllal, Anderson Talisca pedig egy találattal felelt, az Al-Naszr pedig nagy csapást mért a címvédőre.

A mérkőzés után néhány órával pedig a hazaiak aranylabdás sztárja, Karim Benzema törölte vagy felfüggesztette 76 millió követővel rendelkező Instagram-oldalát.

A szaúdi élvonalban 20 mérkőzésen 12 gólt és öt gólpasszt jegyző Benzemánál csak Cristiano Ronaldónak, Lionel Messinek, Neymarnak és Kylian Mbappénak volt csak több követője a fotómegosztó oldalon.

A TalkSport azt írja, hogy Benzema azért törölte fiókját, mert frusztrált volt a csapat elmúlt hetekben elért eredményei miatt, az Al-Ittihad ugyanis címvédőként mindössze hatodik helyen áll a bajnokságban, 25 ponttal lemaradva az éllovas Al-Hilaltól, ráadásul Benzemáék legutóbbi öt bajnokijukból csak egyet nyertek meg egy döntetlen és három vereség mellett.

Szaúd-Arábia egyik ismert sportújságírója, Valid Al-Faradzs az Action Avec Walid című műsorban részletesen kifejtette Benzema frusztráltságát.

„A szakadék Benzema és a nyilvánosság között napról napra nő. Soha nem sikerült változást elérnie és mindenekelőtt nem erőlteti meg magát. Mintha azt mondaná a közönségnek: csak szórakozom. Amikor Ronaldo januárban megérkezett, annak jeleit mutatta, hogy játszani akar, de Benzema semmi hasonlót nem tett. Olyan, mintha a csapat nem kedvelné őt” – fogalmazott Al-Faradzs.

ITT LENNE KARIM BENZEMA INSTAGRAM-OLDALA

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik