BL: A csoportelsőséget is meg kell szerezni - Ancelotti

Vágólapra másolva!
2012.11.22. 08:14
Carlo Ancelotti, a Paris SG olasz vezetőedzője nem elégszik meg azzal, hogy csapata 2–0-s kijevi sikerével a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjébe jutott, a csoportelsőség is kell, hogy elkerüljék a nehezebb ellenfeleket. Oleg Blohin nagyszabású változtatásokat ígért Kijevben.

„Nagyon jó volt a csapat hozzáállása, fontos volt az első félidő végén szerzett gól, a másodikban kontrákra játszhattunk, és növeltük az előnyünket – mondta Ancelotti. – Az utolsó fordulóban a Porto ellen győznünk kell, szükségünk van a csoportelsőségre, mert akkor könnyebb ellenfelet kaphatunk. Most már a bajnokságban is hoznunk kellene ezt a formát, a St-Étienne és a Rennes elleni hazai vereség után a bajnokikon is összeszedettebben kell játszanunk."

Oleg Blohin, a Dinamo Kijev edzője elfogadta, hogy a jobb csapat nyert.

„Nem hibáztathatom a játékosaimat, mindent megpróbáltak, de túl jó volt az ellenfél, egy ilyen csapat ellen becsúszhatnak hibák. Megértem a szurkolókat, hogy elegük van a vereségekből, de ők is látták, hogy tizenhétszer lőttünk kapura a PSG öt kísérletével szemben. Tudom, mit kell tennem a csapat javításáért. Néhány játékos azt hiszi, szívességet tesz azzal, hogy kimegy a pályára, de nagyszabású változtatások várhatóak" – mondta Blohin.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik