BL: Haaland nyújtotta a leggyengébb teljesítményt – statisztikák

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2023.02.23. 11:43
null
Nem Haaland meccse volt a szerdai, lipcsei BL-nyolcaddöntő (Fotó: AFP)
Az InStat Sport teljesítményindexei alapján a Manchester City norvég csatára, Erling Haaland nyújtotta a leggyengébb teljesítményt az RB Leipzig–Manchester City (1–1) BL-nyolcaddöntőn kezdőként pályára lépő labdarúgók közül.

 

 

Az RB Leipzig–Manchester City mérkőzésen 25 mezőnyjátékos lépett pályára: a hazaiaknál 15, a nem cserélő vendégeknél 10. A kezdőként szereplő futballisták közül a minden megmozdulást összesítő InStat-index alapján a Manchester City gólszerzője, Rijad Mahrez érte el a legmagasabb értéket, 318-at (2. lett Marcel Halstenberg 315-tel, 3. Josko Gvardiol 301-gyel), a legalacsonyabbat pedig a City csatára, Erling Haaland.

A norvég csatár 198-as értékkel zárta a németországi meccset, ami az egyik leggyengébb produkciója volt eben az idényben – ennél rosszabb pontszámmal csak a Tottenham (190), a Manchester United (194) és a Souhampton (182) elleni vereségek alkalmával zárt. Rajta kívül a kezdőcsapatokból senki sem zárt 200 pont alatt.

Egyetlen helyzete volt, de veszélyes lövés abból sem lett, a kaput sem találta el. A 14 párharcának több mint felét elveszíttette (hatot nyert meg), volt hat labdavesztése és 14 passzából négy volt pontatlan (vagyis 71 százalékos pontossággal passzolt). Mindent egybevetve csak 34 játékba avatkozása volt (ebből 20 sikeres, ez 58 százalék), ami az InStat-indexhez hasonlóan ugyancsak a legalacsonyabb mutató a végig pályán lévő mezőnyjátékosok között.

STATISZTIKÁK, INSTAT

 

RB Leipzig–Manchester City – fontosabb egyéni statisztikák: InStat-index, gól, lövés/kaput eltaláló, passz/passzpontosság, sikeres párharcok, összes játékba avatkozás/sikeres – NAGYÍTÁSHOZ ÉS TOVÁBBI MUTATÓKHOZ KATT A KÉPRE!
További statisztikák a nagyítás után: gólpassz, gólhelyzet, kulcspasszok, labdaszerzés, labdavesztés, párharcok, szerelések, játékperc, cselek
RB Leipzig–Manchester City – fontosabb egyéni statisztikák: InStat-index, gól, lövés/kaput eltaláló, passz/passzpontosság, sikeres párharcok, összes játékba avatkozás/sikeres – NAGYÍTÁSHOZ ÉS TOVÁBBI MUTATÓKHOZ KATT A KÉPRE! További statisztikák a nagyítás után: gólpassz, gólhelyzet, kulcspasszok, labdaszerzés, labdavesztés, párharcok, szerelések, játékperc, cselek

 

A nap folyamán még jelentkezünk részletesebb teljesítményértékeléssel, melyben Willi Orbán és Szoboszlai Dominik játékával is foglalkozunk.

BAJNOKOK LIGÁJA
NYOLCADDÖNTŐ, 1. MÉRKŐZÉS
LEIPZIG (német)–MANCHESTER CITY (angol) 1–1 (0–1)
Lipcse,
Red Bull Aréna,45 228néző.Vezette:Gözübüyük (holland)
LEIPZIG:Blaswich – Klostermann (Henrichs, a szünetben), Orbán, Gvardiol, Halstenberg (Raum, 89.) – Szoboszlai, Laimer, Forsberg (Nkunku, 66.), X. Schlager (A. Haidara, 82.), Werner – André Silva (Poulsen, 82.).Vezetőedző:Marco Rose
MAN. CITY:
Ederson – Walker, Akanji, Rúben Dias, Aké – Mahrez, Rodri, Bernardo Silva, Gündogan, Grealish – Haaland.Menedzser:Pep Guardiola
Gólszerző:Gvardiol (70.), ill. Mahrez (27.)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik