BL: Guardiola már a meccs előtt érezte – ezért kapott ki a Bayern?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.28. 09:51
null
<a href="http://www.101greatgoals.com/101ggvideos/pep-guardiola-unhappy-calderon-pitch-staff-measure-grass-length-video/" target="_blank">Elégedetlen volt Guardiola (Nézze meg videón a képre kattintva!) </a>
Az Atlético Madrid 1–0-ra legyőzte a Bayern Münchent a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén. Pep Guardiola, a bajorok vezetőedzője elégedetlen volt a madridi Vicente Calderón Stadion gyepével.

Guardiola a mérkőzés előtt megvizsgálta a stadion gyepét, és nem volt elégedett azzal, amit látott. Úgy vélte, hogy a fű túl hosszú, így nem megfelelő csapata játékstílusához, vagyis a sokpasszos futballhoz.

Az esetről videó is készült, ide vagy a képre kattintva megnézheti!

Meg is kérte egyik munkatársát, mérje meg, mennyi az annyi, hátha meghaladja a 30 mm-es maximális hosszt, és így a pálya nem felel meg a szabályoknak. Ám a centi nem állt Guardiola mellé.

Egyesek már összeesküvés-elméleteket is gyártottak: megeshet, hogy az Atlético pályamunkásai szándékosan nem izzították be a meccs előtt a fűnyírót?

Erre a kérdésre vélhetően sosem kapjuk meg a választ, az viszont biztos, hogy – fű ide vagy oda – az első meccset az Atlético nyerte meg…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik