Atlétika: Pars legyőzője, a részegség és a meglepett taxis

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.25. 17:04
Ön ünnepelte már meg sportsikerét úgy, hogy másnap hiába kereste a díját, nem találta sehol? Pontosan ez történt Pars Krisztián nagy ellenfelével, Pawel Fajdekkel, a kalapácsvetés lengyel világbajnokával Pekingben. De nem akárhogy.

Annak rendje s módja szerint a döntő után Fajdek elment megünnepelni a sikerét a pekingi éjszakában. A kelleténél jóval többet ivott. Ez még önmagában nem is lett volna baj, mással is előfordult már, de a lengyel tényleg nem tudott magáról.

Már az is csoda, hogy egyáltalán be tudott ülni egy taxiba, hogy visszavigye a szállására. A kínai újságok szerint a 26 éves bajnok annyira nem volt magánál, hogy aranyérmével fizetett a fuvarért...

Fajdek másnap reggel, miután felébredt, hiába kereste a medáliát, nem találta sehol, mert nem emlékezett, hogy hová tette. Egy idő után kapcsolatba lépett a rendőrséggel, hogy segítsenek. A hatóság vissza tudta nyomozni az érmet, s el is jutottak a taxishoz, aki megerősítette, Fajdek valóban az arannyal fizetett. Némi rábeszélés után a taxis visszaszolgáltatta a díjat.

Fajdek 80.88 méteres dobással győzött a kínai fővárosban.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik