PL: Mourinhót trollkodták a WHU-sok a rangadó előtt - kép

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.26. 14:41
Az angol labdarúgó Premier League péntek délutáni Chelsea–West Ham United mérkőzése előtt a WHU hivatalos Twitter-csatornája egy kicsit trollkodott José Mourinhóval, a listavezető Chelsea menedzserével.

Mourinho az előző szezonban magából kikelve kérte számon a West Ham „tizenkilencedik századi” futballját, miután a WHU beállt a Stamford Bridge-en bunkerfutballt játszani, és a Chelsea 39 kapura lövési kísérlete ellenére is kihúzta 0–0-s döntetlennel. Sam Allardyce, a West Ham menedzsere ezen igen jól szórakozott, most pedig a WHU Twitter-csatornája küldött tréfás választ, emlékeztetve Mourinhót szavaira – a #19thcenturyfootball hashtaggel.Mourinho az előző szezonban magából kikelve kérte számon a West Ham „tizenkilencedik századi” futballját, miután a WHU beállt a Stamford Bridge-en bunkerfutballt játszani, és a Chelsea 39 kapura lövési kísérlete ellenére is kihúzta 0–0-s döntetlennel. Sam Allardyce, a West Ham menedzsere ezen igen jól szórakozott, most pedig a WHU Twitter-csatornája küldött tréfás választ, emlékeztetve Mourinhót szavaira – a #19thcenturyfootball hashtaggel.

A WHU üzenete: megérkezett a West Ham United csapatkocsija (és a ló) a Chelsea FC-hez egy jó kis 19. századi futballmeccsre (Fotó: Twitter)
A WHU üzenete: megérkezett a West Ham United csapatkocsija (és a ló) a Chelsea FC-hez egy jó kis 19. századi futballmeccsre (Fotó: Twitter)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik