MU: Fellainiért 24 millió fontot ajánlanak - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2013.05.27. 12:18
A Mirror értesülései szerint az angol bajnok Manchester United labdarúgócsapata 24 millió fontos ajánlatot készül tenni az Everton belga válogatott középpályásáért, Marouane Fellainiért.

Az angol lap úgy értesült, hogy David Moyesnak, az MU nyáron hivatalban lévő új menedzserének első számú feladata az lesz, hogy maradásra bírja Wayne Rooneyt, a „vörös ördögök” távozással kacérkodó támadóját.

A 27 esztendős csatárra a 2012–2013-as szezonban – főképp Robin van Persie szerződtetése miatt – már nem hárult akkora szerep, mint a korábbi években, így a szezon végéhez közeledve egyre több együttessel hozták szóba az angol válogatott klasszist. Lehet(ett) hallani a Chelsea, az Arsenal és a Paris Saint-Germain érdeklődéséről is, ám Moyes szeretné, ha Rooney a következő idényben is a manchesterieket erősítené.

A skót menedzser és az angol válogatott futballista egyébiránt jól ismerik egymást, hiszen Rooney 16 esztendősen Moyes irányítása alatt mutatkozott be az Everton első csapatában, így a szakvezető maradásra bírhatja korábbi játékosát.

A Mirror szerint azonban – Rooney sorsától függetlenül – Moyesnak már van kiszemeltje a Manchester United támadósorának megerősítésére. A lap úgy tudja, hogy a „vörös ördögök” 24 millió fontos ajánlatot készülnek tenni Marouane Fellainiért, az Everton belga válogatott középpályásáért, aki 2008-ban a Standard Liege-től igazolt a liverpooliakhoz, így öt szezonon keresztül már játszott Moyes „kezei alatt”.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik