HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.02.15 14:45 Frissítve: 2018.02.15 14:46

Leicester: Puel szerint tiszteletlen volt velük a Man. City

Claude Puel, a Leicester City labdarúgócsapatának menedzsere úgy véli, a Manchester City tiszteletlenül bánt a „rókákkal” a Rijad Mahrez-sagában.

HIRDETÉS

 

Mint ismert, az algériai válogatott labdarúgó a téli átigazolási szezonban a Manchester Cityhez szeretett volna szerződni, amely angol sajtóhírek szerint 65 millió fontot ajánlott érte. Mivel jelenlegi klubja 95 milliót kért érte, a felek nem tudtak megegyezni.

Január 31-én lejárt az átigazolási határidő, Mahrez maradt a Leicester Citynél, s közeli ismerősei szerint „depressziós” lett, ezért nem edzett – erre utalt a játékos

Claude Puel, a Leicester menedzsere viszont úgy véli, az angol élcsapatoknak több tiszteletet kellene mutatniuk a „rókák” felé.

„Az átigazolási időszak kezdetétől az volt a vezetőség célja, hogy megvédje a játékosokat és ne igazán változzon a keret. Akadtak érdeklődések Mahrez iránt, de ezek nem a piac zárása előtt egy vagy két nappal jöttek. Nem tudom, ez így normális volt-e. Néhány csapatnak megvan a lehetősége arra, hogy pótolja a távozóját, mert alapvetően más helyzetben van.”

„A Leicester Citynek nem nagyon van több olyan minőségi futballistája, mint Mahrez. Néhány egyesületnek talán nem esik nehezére, hogy a hasonló játékosait pótolja. Ez számomra fontos. Nekünk nincs olyan keretünk, mint a Premier League első felében található klubok többségének, úgy vélem, néhány együttesnek több tiszteletet kellene felénk mutatnia.”

Mahrez 2014 januárjában igazolt a Leicesterhez, amellyel 2016-ban óriási bravúrral bajnoki címet szerzett. Abban a szezonban a szélsőt választották meg az angol élvonal legjobbjának. 

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.07.10 18:23:33

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

A csapat fiatal átlagéletkora segít: sokkal kevésbé félnek a kudarctól a futballisták, mint elődeik.

2018.05.24 00:25:57

Angol labdarúgás FAZEKAS ZOLTÁN

NS-VÉLEMÉNY. Ha a drukkerek jobban belegondolnak, sokkal rosszabbul is járhattak volna.

2018.05.19 17:41:40

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Az első nagy hiba egyben sorsdöntő volt, a második félidőt hiába támadta végig a Manchester United.

HIRDETÉS
HIRDETÉS