HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.08.06 22:39 Frissítve: 2018.08.06 23:04

Chelsea: „Úgy tudom, csak a Barcelona tett értem ajánlatot”

A Chelsea labdarúgócsapatának brazil válogatott támadója, Willian az ESPN-nek elmondta, a nyári átigazolási időszakban csak az FC Barcelona tett érte hivatalos ajánlatot, továbbá elmondta véleményét a londoni együttes korábbi menedzseréről, Antonio Contéról is, akit az olasz Maurizio Sarri váltott a kispadon.

HIRDETÉS
Úgy tűnik, hogy Willian (balra) az előttünk álló szezonban is a Chelsea-t erősíti (Fotó: AFP)

 

„Mindig is egyértelmű volt, hogy szeretnék a Chelsea-nél maradni. Az FC Barcelona az egyetlen klub, amelyről tudom, hogy hivatalos ajánlatot tett értem, de fejben végig a Chelsea-re koncentráltam, és úgy terveztem, hogy itt folytatom. Kivéve, ha el akarnak adni” – kezdte Willian, akit a Manchester Uniteddel is összeboronáltak a nyáron.

A brazil szélső sokáig a Barca kívánságlistájának első helyén szerepelt, ám a katalánok végül az olcsóbb és a fiatalabb Malcom szerződtetése mellett döntöttek.

A 30. életévét augusztus 9-én betöltő Willian a Chelsea előző menedzseréről, Antonio Contéról is szót ejtett, akivel nem ápolt jó viszont. Az angol sajtó a legutóbbi szezon végén arról cikkezett, hogy ha az olasz szakember marad a londoniak kispadján, akkor a brazil szinte biztosan távozik.

„Remélem, hogy Sarri nem olyan, mint Conte. Vele nagyon nehéz volt együtt dolgozni. A filozófiája és a logikája is bonyolult volt számomra. Voltak olyan meccsek, amelyeken jól játszottam, de lecserélt. Nem értettem, hogy miért” – tette hozzá Willian.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.14 22:50:47

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Jürgen Klopp csapata 2–1-re nyert a későn ébredő Spurs ellen a Wembleyben.

2018.09.14 16:29:02

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Két nappal a vb-döntő előtt Pogbával chatelt, rengeteg ügyfele van a Premier League-ből.

2018.08.28 12:06:22

Angol labdarúgás MAROSI GERGELY

Ha ebben az idényben sem szerez nagy trófeát, az valószínűleg az állásába kerül, és edzői reputációja is megsínyli.

HIRDETÉS
HIRDETÉS