Chelsea: a PSG ráígérhet a Barcára a Luiz-versenyben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.07. 11:37
null
David Luiz (jobbra) váltja Párizsban Thiago Silvát? (Fotó: Action Images)
Angol sajtóhírek szerint a francia PSG is beszáll a Chelsea brazil védőjéért, David Luizért folyó versenybe.

 

Egy hónapja jelent meg a hír, miszerint a Chelsea-hez visszatérő menedzser, José Mourinho David Luiz eladásából szeretne pénzhez jutni, amit erősítésekre költene. Akkor a Barcelona érdeklődéséről lehetett, hallani, de most úgy tűnik, a francia PSG is harcba száll a brazil védőért.

Angol lapok francia forrásokra hivatkozva számoltak be arról, hogy a PSG rálicitálhat a Barcelona ajánlatára a 26 éves David Luiz átigazolási ügyében. A Chelsea a hírek szerint 25 millió fontért hajlandó elengedni a Konföderációs Kupa-győztes védőt, aki iránt a Daily Star szerint a Bayern München is érdeklődik.

Luiz esetleges Párizsba szerződése ugyanakkor megnyithatja az utat Thiago Silva előtt Barcelonába. A védőt többször idézték már a lapok, miszerint a PSG játékosa akar maradni, ám a Marca úgy tudja, hogy szívesen igazolna a katalán csapatba. Mindenesetre nem lenne olcsó mulatság a kivásárlása, azonban Toni Freixa, a Barca szóvivője a héten kijelentette, hogy meg tudják venni azt a játékost, akivel Tito Vilanova vezetőedző erősíteni szeretne.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik