Arsenal: Özil váratlan döntése, máris távozni akar a német?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.13. 11:12
Spanyol és német lapértesülések szerint Mesut Özil, az Arsenal labdarúgócsapatának német klasszisa meglepő húzásra szánta el magát, és már a nyári átigazolási időszakban búcsút int Londonnak!

Özil mára tökéletesen beilleszkedett az Arsenalnál, a csapat egyik legfontosabb és leghasznosabb futballistája lett.

A német a 2015–2016-os idényben négy gólnál és lenyűgöző, 16 gólpassznál jár, nem csoda hát, hogy felkeltette más csapatok érdeklődését is a játéka.

A Marca értesülései szerint Özil máris hajlandó lenne leváltani az Arsenel mezét, annak ellenére ugyanis, hogy remekül megy neki a játék, Angliát továbbra sem szokta meg, és szívesen visszatérne Spanyolországba.

A korábban a Real Madridban is futballozó német játékos menedzsere a hírek szerint már felvette az egyik csapattal a kapcsolatot, állítólag a Barcelona szívesen szerződtetné az ősi rivális korábbi játékosát.

Özil döntése több mint meglepő lenne, ám a Realtól való távozását sem látta senki előre. Állítólag a német komolyan gondolja, már visszautasította az Arsenal szerződéshosszabbítási ajánlatát, mert a nyáron váltani akar.

Mint arról korábban beszámoltunk, Özil kiszivárgott londoni szerződésben szerepel egy záradék, miszerint az Arsenalnak fel kell kínálnia visszavásárlásra a németet a Real Madridnak, ha Spanyolországban értékesíti.

Ám mivel a Real Madrid megkapná a játékos vételárának 33 százalékát, egyáltalán nem biztos, hogy a királyiak nemet mondanának…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik