Anglia: teljes fordulat, Moniz mégis aláírhat Bajnerékhez

Vágólapra másolva!
2015.04.06. 23:52
Az angol harmadik ligában szereplő Notts County labdarúgócsapata kedden Ricardo Monizt nevezi meg új menedzsernek – állítja egybehangzóan a BBC Radio Nottingham és a Nottingham Post. A Ferencváros volt vezetőedzője a múlt héten családi okokra hivatkozva visszautasította a Notts ajánlatát, pedig már kész szerződés várta a klubnál, mely nagyon elégedett volt jelöltje kvalitásaival.

A Notts Countyt Shaun Derry menesztése óta megbízott edzőként Paul Hart irányítja, a csapat a 22., kieső helyen áll a League One-ban. A nottinghami csapat hosszasan tárgyalt az elmúlt hetekben Monizzal, ám a múlt héten bejelentette, a holland edző váratlan családi okokra hivatkozva nem fogadta el a klub ajánlatát.a múlt héten bejelentette, a holland edző váratlan családi okokra hivatkozva nem fogadta el a klub ajánlatát.

„Rendkívül csalódott vagyok, hogy nem sikerült aláírni a szerződést Ricardóval, mert meg voltunk győződve arról, hogy segíteni tudja a csapatot. Láttam benne a pluszt, aminek segítségével magával tudta volna ragadni a drukkereinket. Tökéletesen megértem és tiszteletben tartom a döntését, azt, hogy a családjának ad prioritást a váratlan események miatt. A legjobbakat kívánom neki" – nyilatkozta ekkor Ray Trew, a Bajner Bálintot is alkalmazó Notts County elnöke.

A BBC Radio Nottingham úgy tudja, a holland tréner múlt heti döntését megváltoztatva végül elfogadta a Notts County ajánlatát. A rádióállomás és a helyi Nottingham Post is arról számol be, Moniz kedden aláírja szerződését, és a következő fordulóban már ő ül a Notts kispadján.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik