Notts: hosszan tárgyaltak Monizzal, de ennek vége

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.01. 11:21
null
Ricardo Moniz családi ügyek miatt nem írt alá a Bajnert is alkalmazó Nottshoz (Fotó: Korponai Tamás)
Az angol harmadik ligában szereplő Notts County labdarúgócsapata hivatalos honlapján közleményt jelentetett meg, amelyben beszámolt a klub és a Ferencváros volt edzője, Ricardo Moniz közti tárgyalásokról.

„A Notts County megerősíti, hogy a klub hosszasan tárgyalt Ricardo Monizzal a menedzseri pozíció betöltéséről az első csapat mellett. A holland szakember előre nem látott családi okokra hivatkozva nem tudta elvállalni az edzőséget.

A napokban Ray Trew klubelnök hosszasan tárgyalt Monizzal és képviselőjével, és egyezség is született, amely mindkét félnek megfelelt. Röviddel azelőtt, hogy Moniz Angliába utazott volna aláírni a szerződését, sürgős családi ügyek szólították el – ez pedig azt jelentette, hogy nem tudja elvállalni az edzőséget. A Notts ezúton köszöni meg Ricardónak a tárgyalásokat, és kijelenti, hogy továbbra is nagyra tartja az edzőt és képességeit. Trew úr is megerősíti, hogy Moniz az a támadó szellemű, izgalmas futballt ígérő szakember volt, akit kerestünk. Mivel húsvétkor két nagyon fontos mérkőzése is lesz a csapatnak, az a döntés született, hogy véget vetünk a tárgyalásoknak és tovább keressük a megfelelő edzőt” – tudatta a klub.

„Rendkívül csalódott vagyok, hogy nem sikerült aláírni a szerződést Ricardóval, mert meg voltunk győződve arról, hogy segíteni tudja a csapatot. Láttam benne a pluszt, aminek segítségével magával tudta volna ragadni a drukkereinket. Tökéletesen megértem és tiszteletben tartom a döntését, azt, hogy a családjának ad prioritást a váratlan események miatt. A legjobbakat kívánom neki” – kommentált Ray Trew, a Bajner Bálintot is alkalmazó Notts County elnöke.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik