Man. City: elutasították a Barcelona első ajánlatát Bernardo Silváért – sajtóhír

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2023.08.06. 21:26
null
Nem adja fel a küzdelmet Bernardo Silváért a Barcelona (Fotó: Getty Images)
A spanyol Mundo Deportivo információi szerint a Barcelona megtette első ajánlatát a Manchester City portugál középpályásáért, Bernardo Silváért, az angolok azonban ezt elutasították.

 

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Paris Saint-Germain szeretné megszerezni a Manchester City játékosát, Bernardo Silvát. A portugált a Barcelona is a soraiban tudná, a Mundo Deportivo szerint pedig a katalánok az első ajánlatukat már el is küldték az angol klubnak.

Ebben az ajánlatban 50 millió fontos vételár szerepel, azonban csak az idény végén kellene ezt kifizetnie a Barcelonának – gyakorlatilag egy egyéves kölcsönről van szó, kötelező vásárlási opcióval.

Annak ellenére, hogy Silva távozni szeretne, a manchesteriek elutasították az ajánlatot, így a gránátvörös-kékeknek még jobban a zsebükbe kell nyúlniuk, ha a csapatban szeretnék tudni. A hírek szerint Xaviék nem adják fel, a nemleges válasz ellenére sem zárják ki az igazolást.

Bernardo Silva kezdőként lépett pályára az angol Szuperkupa (Community Shield) vasárnapi mérkőzésén, csapata azonban tizenegyesek után vereséget szenvedett az Arsenaltól.

ANGOL COMMUNITY SHIELD
Manchester City–Arsenal 1–1 (0–0) – tizenegyesekkel: 1–4
London,
Wembley,81 145néző.V:Attwell
Man. City:S. Ortega – Walker, Stones, Dias, Akanji – Rodri, Kovacic (De Bruyne, 64.) – Bernardo Silva, Julián Álvarez, Grealish (Foden, 58.) – Haaland (Palmer, 64.).Menedzser:Pep Guardiola
Arsenal:Ramsdale – White, Saliba, Gabriel Magalhaes (Smith Rowe, 88.), Timber (Tierney, 76.) – Partey, Rice (Nketiah, 80.), Ödegaard – Saka, Havertz (Fábio Vieira, 88.), Martinelli (Trossard, 75.).Menedzser:Mikel Arteta
Gólszerző:Palmer (77.), ill. Trossard (90+11.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik