MU: Pogba depressziós volt Mourinho irányítása alatt

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2022.03.23. 18:52
null
Pogba depressziós volt Mourinho irányítása alatt (Fotó: AFP)<br />
Nyíltan beszélt mentális problémáiról a Manchester United középpályása, Paul Pogba: elmondta, depressziós volt, miután összeveszett a csapatot 2016 és 2018 között irányító José Mourinhóval.

 

Finoman szólva sem volt felhőtlen Paul Pogba és José Mourinho kapcsolata, mivel a játékos 2018 szeptemberében – három hónappal a portugál menedzser menesztése előtt – elvesztette a csapatkapitány-helyettesi rangját, miután a magatartását kifogásoló tréner kijelentette, működése alatt nem képviselheti csapatkapitányként a gárdát.

„Többször voltam depressziós a pályafutásom során, de erről nem szívesen beszélek – vallotta be Pogba a La Figarónak. Mourinho irányítása alatt kezdődött. Feltettem magamnak néhány kérdést – például, hogy hibáztam-e –, mivel korábban még nem tapasztaltam hasonlót.”

A világbajnok középpályás Mourinhóhoz hasonlóan 2016 nyarán csatlakozott a „vörös ördögökhöz”. Egy évvel később angol Ligakupát és Európa-ligát ünnepelhettek, ám 2018-ban megromlott a viszonyuk.

Pogba úgy gondolja, segített a helyzetén, hogy sokat beszélgetett az MU korábbi hátvédjével, a depressziót szintén átélő honfitársával, Patrice Evrával. Továbbá hangsúlyozta, „Attól, hogy sok pénzt keresünk futballistaként, nem vagyunk mindig boldogok.”

Jelenleg sem fenékig tejfel Pogba élete: többek között a világbajnoki aranyérmét is ellopták a betörők, akik múlt kedden hatoltak be a házába, miközben ő a Manchester Uniteddel Bajnokok Ligája-mérkőzést játszott az Atlético Madrid ellen.

A 29 éves középpályásnak idén nyáron lejár a szerződése a manchesterieknél, és a Sky Sports információi szerint a Real Madrid, a Paris Saint-Germain, a Juventus és két meg nem nevezett angol élvonalbeli klub is szívesen látná soraiban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik