A Plymouth menedzsere angol csapat ellen is kipróbálja Szélesit

Vágólapra másolva!
2009.07.25. 08:40
A Plymouth menedzsere, Paul Sturrock ma, a Morecambe elleni felkészülési mérkőzésen is pályára küldi az angol csapatnál próbajátékon szereplő Szélesi Zoltánt, mivel a szakember angol csapat ellen is ki akarja próbálni a magyar válogatott védőt, hogy döntsön szerződtetéséről.
Szélesi sorsa eldőlhet a mai meccs után
Fotó: Plymouth Argyle FC
Szélesi sorsa eldőlhet a mai meccs után
Szélesi sorsa eldőlhet a mai meccs után
Fotó: Plymouth Argyle FC
Szélesi sorsa eldőlhet a mai meccs után
Paul Sturrock a román bajnok FC Unirea Urziceni elleni felkészülési találkozó után angol csapat ellen is ki akarja próbálni Szélesi Zoltánt. A Plymouth hivatalos honlapjának beszámolója szerint a menedzser arra kíváncsi, hogy a magyar válogatott védő hogyan teljesít a brit futballban.

„Nehéz következtetéseket levonni az Unirea elleni mérkőzés alapján, mivel a román együttes egészen más stílusú futballt játszik, mint az angol csapatok, amelyekkel a bajnokságban találkozunk – mondta Sturrock. – Szeretném megnézni, mire képes az angol labdarúgásban, és a szombati találkozó kiváló alkalom lesz erre.”

Szélesi így minden bizonnyal szerepet kap a Plymouth mai mérkőzésén, melyet az angol negyedosztályú Morecambe ellen vív az együttes délután 4 órakor.

Az előző mérkőzést csak a kispadról megtekintő Tímár Krisztián játéka a mai meccsen is kérdéses, mivel a védőre nem számít a Plymouth vezetősége. A játékos menedzsere jelenleg csapatot keres Tímárnak, aki szabadon tárgyalhat az érdeklődőkkel.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik