Tévez Sir Alex Ferguson és David Gill miatt hagyta el a Unitedet

Vágólapra másolva!
2009.07.14. 22:42
A Manchester City legújabb szerzeménye, a Manchester Unitedtől érkező Carlos Tévez elmondta: Sir Alex Ferguson nem tett meg mindent, hogy a klubnál tartsa őt, ezért döntött a váltás mellett. Az argentin támadó úgy véli, hogy a City a világ egyik legjobb csapata szeretne lenni.
Tévez a nagy álmokat szövögető City új játékosa
Fotó: Reuters
Tévez a nagy álmokat szövögető City új játékosa
Tévez a nagy álmokat szövögető City új játékosa
Fotó: Reuters
Tévez a nagy álmokat szövögető City új játékosa

Korábban beszámoltunk arról, hogy Carlos Tévez a Manchester Citynél folytatja pályafutását. Az argentin támadó átigazolása után először nyilatkozott, és Sir Alex Ferguson menedzsert valamint David Gill ügyvezetőt állította be bűnbaknak a távozása miatt.

„Tény, hogy nem a szurkolók tehetnek arról, hogy eljöttem Unintedtől. Azért igazoltam el, mert Sir Alex Ferguson és David Gill nem tettek meg mindent azért, hogy megtartsanak. Ha a rajongókon múlt volna, még mindig ott futballoznék. Ennek ellenére szeretnék köszönetet mondani Fergusonnak és David Gillnek is, de most már az új kihívás érdekel, s nagyon boldog vagyok, hogy a Manchester Cityben folytathatom” – mondta Tévez.

Az argentin támadó elmondta, hogy a médiában megjelenő hírekkel ellentétben, az United egyszer sem kínált neki új szerződést.

„Két évig futballoztam ott, de Sir Alex egyszer sem hívott fel vagy küldött üzenetet nekem. Nem hiszem, hogy így kell kezelni azt a játékost, aki két éven át szolgálja a csapatot” – tette hozzá Tévez, aki a folytatásban már nem multáról, hanem jövőjéről, egészen pontosan új csapatáról, a Manchester Cityről beszélt.

„Úgy tűnik a számomra, hogy a City a világ egyik legjobb csapata kíván lenni. Ez pedig jelentősen megkönnyítette a váltást. Nagyon örülök, hogy itt lehetek. Még nem beszéltem túl sokat Mark Hughes menedzserrel, de már alig várom, hogy együtt dolgozhassunk” – vélekedett Tévez.

Ahogy már azt a nap folyamán megírtuk, Tévez ötéves szerződést kötött a Manchester Cityvel.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik