John Terry: Van még tíz jó évem a Chelsea-nél, nem igazolnék máshova

Vágólapra másolva!
2008.12.19. 17:18
Címkék
Hiába röppentek fel hírek az elmúlt időszakban John Terry állítólagos távozásáról, az angol válogatott hátvédje, állítása szerint, nem megy sehová, és még tíz évig biztosan a Chelsea játékosa lesz.
Terry még tíz évig marad a Chelsea-nél
Fotó: Action Images (archív)
Terry még tíz évig marad a Chelsea-nél
Terry még tíz évig marad a Chelsea-nél
Fotó: Action Images (archív)
Terry még tíz évig marad a Chelsea-nél

Az elmúlt szezon nem alakult túl jól a Chelsea számára. Először José Mourinho menedzser távozott, majd a csapat Avram Grant irányítása alatt a Bajnokok Ligájában és az angol bajnokságban (Premier League) is csak második lett.

A közelmúltban ráadásul megjelentek olyan hírek is, melyek szerint John Terry a Manchester Cityhez igazol. Úgy tűnik azonban, ebből semmi sem igaz, mert a Chelsea és az angol labdarúgó-válogatott játékosa azt állította, még egy jó ideig a „kékeknél” marad.

„Remélem, van még tíz jó évem a Chelsea-ben. Mindent megteszek a klubért, ami tőlem telik” – mondta Terry, aki éhesebb a sikereke, mint valaha.

„Korábban sok volt bennem a keserűség, de tartozom ennyivel a Chelsea drukkereinek mindazért, amit az elmúlt évek során kaptam tőlük, és azért, mert fiatalon befogadtak, pedig még nem voltam kész játékos” – magyarázta Terry.

„Köszönettel tartozom a klub szurkolóinak a karrieremért” – tette hozzá a játékos, akinek hőn áhított vágya a BL-győzelem.

„Semmit sem szeretnék jobban, mint megnyerni a sorozatot, de azt hiszem, ez természetes azok után, amiken keresztülmentünk a csapattal" – mondta a labdarúgó.

Terrynek lesz alkalma bizonyítani: a Bajnokok Ligájában a legjobb tizenhat között a Chelsea a Juventusszal találkozik, a Premier League-ben pedig jelenleg második a gárda, egy ponttal lemaradva a Liverpool mögött.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik