A Chelsea-nél nem lesz változás a télen, Drogba sem távozik

Vágólapra másolva!
2008.12.01. 17:37
Peter Kenyon, a Chelsea ügyvezető igazgatója szerint a csapat nem fog jelentősen megerősödni a téli szünetben. Az elefántcsontparti Didier Drogbát ellenben nem engedi el a londoni együttes, hiába szeretné őt az Inter leigazolni.
Scolari a jövőben is utasíthatja Drogbát
Fotó: Imago (archív)
Scolari a jövőben is utasíthatja Drogbát
Scolari a jövőben is utasíthatja Drogbát
Fotó: Imago (archív)
Scolari a jövőben is utasíthatja Drogbát

Didier Drogba jövője a Chelsea-nél nem biztos. Legalábbis az olaszországi média többször is azt fejtegette, hogy a támadót az Inter szeretné leigazolni. Állítólag a játékos ügynöke és a milánói csapat vezetőedzője, José Mourinho már találkozott is egymással.

Kenyon azonban n elmondta, Drogba nem eladó.

„Didier szerződése még 18 hónapig él, úgyhogy januárban nem megy sehova” – jelentette ki kategorikusan Kenyon.

„Nem tudom, hogy ő valójában el akar-e igazolni, vagy sem. Mindenesetre ő remek játékos, egy olyan futballista, aki a különbséget jelentheti egy mérkőzésen a két csapat között".

A sportvezető a folytatásban az érkezőkről is beszélt, pontosabban arról, hogy a csapat nem tervez nagybevásárlást a téli szünetben.

„Nem hiszem, hogy bármilyen üzletet kötnénk a januári időszakban. Egész egyszerűen azért, mert azokat a típusú játékosokat, akiket szeretnénk megszerezni, most nem lehet” – mondta Kenyon.

Kenyon elmondta, hogy azért sem elsődleges új játékosok szerződtetése, mert hosszú kihagyás után több sérült is visszatérhet a csapatba.

Ricardo Carvalho, Michael Essien és Juliano Belletti is lassan Luiz Felipe Scolari menedzser rendelkezésére áll.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik