Szerződésének meghosszabbításáról tárgyal a vezetőkkel Rafa Benítez

Vágólapra másolva!
2008.11.07. 13:44
Rafa Benítez, a Liverpool menedzsere nem áll messze attól, hogy új szerződést írjon alá a „vörösökkel”, és azzal tréfálkozott, azt sem bánná, ha húsz évre szólna a megállapodás. A megbeszélésre a tulajdonosokkal a jövő héten kerül sor.
Benítez (jobbra) akár még húsz évig is szívesen dirigálná a Liverpoolt
Fotó: Action Images (archív)
Benítez (jobbra) akár még húsz évig is szívesen dirigálná a Liverpoolt
Benítez (jobbra) akár még húsz évig is szívesen dirigálná a Liverpoolt
Fotó: Action Images (archív)
Benítez (jobbra) akár még húsz évig is szívesen dirigálná a Liverpoolt

Rafa Benítez a nagyszerű szezonkezdésnek köszönhetően máris kivívta a tulajdonosok elismerését: George Gillett és Tom Hicks a jövő héten találkoznak a spanyol mesterrel, hogy megbeszéljék a részleteket Benítez ténykedésének meghosszabbításáról.

Korábban nem volt mindig felhőtlen a viszony hármuk között, és az is felvetődött, hogy Beníteznek mennie kell – ám úgy látszik, mindez már a múlté, és a felek készen állnak új szerződés megkötésére.

A menedzser jelenlegi kontraktusa a következő szezon végén járna le a Liverpoolnál, amely jelenleg csak rosszabb gólkülönbsége miatt szorul a Chelsea mögé az angol bajnokság tabelláján, a Bajnokok Ligájában pedig szintén rosszabb gólkülönbséggel áll a D-csoport második helyén, így karnyújtásnyira van a továbbjutástól.

„A tulajdonosok felhívtak, hogy találkozni szeretnének tanácsadóimmal a szerződésem meghosszabbításáról. Ez nagyon jó hír: a jövő héten sort is kerítünk a megbeszélésre” – mondta Benítez a klub hivatalos honlapján.

„A konkrét időtartamról még nem esett szó, de mindannyian arra törekszünk, hogy minél hamarabb megállapodjunk. Számomra nem kérdés: maradni szeretnék. A szurkolók mindig is nagyon jók voltak hozzám és a családomhoz, a klubnál pedig új stadiont szeretnének építeni – rengeteg a pozitív fejlemény” – tette hozzá a spanyol menedzser.

„Sokáig szeretnék még a Liverpoolnál maradni – az új stadion átadását mindenképp meg szeretném érni. Másnap azzal tréfálkoztam, hogy ha húsz évre szóló szerződést raknának elém, igazán meg lennék elégedve” – mosolygott Benítez.

A tulajdonosok elismerően szóltak a mester munkájáról, különösen ami az idei szezont illeti.

„Rafa nagyszerű munkát végez, mi pedig elégedettek vagyunk a csapat fejlődésével. Így nagyon várjuk a vele és a tanácsadóival való találkozást szerződésének meghosszabbításáról” – áll a tulajdonosok közleményében.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik