Lehmann: Sok csalódást és dühöt éreztem az „ágyúsoknál”

Vágólapra másolva!
2008.06.08. 20:07
Jens Lehmann elmondta, az elmúlt szezonban rengeteg csalódást tapasztalt az Arsenalnál, ahol csak második számú kapusként szerepelt Manuel Almunia mögött. A német hálóőr kijelentette, nagyon nehezen viselte el, hogy csak a kispadon kapott helyet, de Arsene Wengerről és az Arsenalban töltött öt évről szép emlékeket őriz a Stuttgartba távozó futballista.
Jens Lehmannak nem volt ínyére a "padozás"
Fotó: Imago
Jens Lehmannak nem volt ínyére a "padozás"
Jens Lehmannak nem volt ínyére a "padozás"
Fotó: Imago
Jens Lehmannak nem volt ínyére a "padozás"

Már korábban kiderült, hogy Jens Lehmann nem hosszabbítja meg nyáron lejáró szerződését az Arsenallal, hanem a német Stuttgartba igazol. A kiváló kapus most a francia L'Equipe-nek beszélt érzéseiről az elmúlt idénnyel kapcsolatban.

„Rengeteg csalódottságot, és egyfajta dühöt tapasztaltam az Arsenalnál az elmúlt idényben” – mondta Lehmann, aki a lezárult szezonban csak második számú kapus volt az „ágyúsoknál” Manuel Almunia mögött.

„Nagyon idegesített, hogy általában csak csere voltam, és az is nagyon zavart, hogy láttam, ahogy az Arsenal elpazarolja a lehetőségét a bajnoki cím megnyerésére” – tette hozzá a hálóőr.

Lehmann öt évig szolgálta az angol klubot, és ezalatt egy alkalommal megnyerte a csapattal a Premier League-t, valamint elhódította az FA-kupát. Nem is csoda, hogy a kiábrándító idény után is szép emlékeket őriz az „ágyúsokról”.

„Arsene Wenger tudja, hogy nem voltam boldog, hogy csak a kispadon kaptam helyet, de azt is tudja, hogy nagyon sokat tanultam tőle. Mindig szoros kapcsolatban voltunk” – mondta a német.

„Az Arsenal életem egy gyönyörű emléke marad. Mind a sportban, mind magánéletemben a csúcsra jutottam a csapatnál töltött idő során” – tette hozzá a jelenleg az Eb-n szereplő Lehmann.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik