Gera 3 millió fontot ér a Middlesbrough-nak

Vágólapra másolva!
2007.01.14. 22:34
Napok óta téma az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban érdekelt West Bromwich Albionnál a magyar légiós, Gera Zoltán esetleges eladása, ám a legkomolyabbnak, legkitartóbbnak tetsző Middlesbrough egyre emelkedő ajánlatait nem fogadták el. Egészen mostanáig.
Most már csak Gerán múlna?
Most már csak Gerán múlna?
Most már csak Gerán múlna?
Most már csak Gerán múlna?
A jövő héten így már „csak” az érintett játékossal, Gera Zoltánnal kell megegyeznie a Middlesbrough-nak. De mivel a magyar légiós másodosztályú csapat tagja, márpedig ő hónapok óta arról nyilatkozik, hogy az élvonalba vágyik, ez a tárgyalás aligha lesz, lehet olyan hosszú, mint a kivásárlási áráról szólók.

Az Express and Stars című angol lap szerint 3 millió fontban állapodtak meg a felek, a végső szót most már Gerának kell kimondania.

Arról azonban nem számol be az újság, az átigazolás mikortól válna aktuálissá, illetve a Middlesbrough mennyi időre kötelezné el magához a magyar irányítót.

A helyzetet némiképpen bonyolítja, hogy a WBA középpályája sérülések miatt igencsak foghíjas, így az is elképzelhető, hogy Gera szolgálataira egy ideig még igényt tartanak.

Amennyiben az újság információ tévesek, mégsem született megállapodás – mondjuk az időpontban nem tudnak megegyezni -, vagy később Gera szerződésében nem stimmel valamit, akkor jöhet még a B-terv. Az élvonalbeli klubok közül az Everton, a Fulham, az Aston Villa és a Wigan is vinné a mágikus magyart.

A WBA és a Middlesbrough honlapján egyelőre nincs hír a megegyezésről.

„Semmi változás nem állt be a helyzetemben, magam sem szolgálhatok új információval” – nyilatkozta Gera Zoltán az újsághír hallatán.

GERA ZOLTÁN ÁTIGAZOLÁSÁRÓL BŐVEBBEN
A NEMZETI SPORT
HÉTFŐI SZÁMÁBAN OLVASHATNAK!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik