Idén 10 éves lett hazánk egyik legnagyobb fitneszrendezvénye

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.05. 08:06
null
A BioTechUSA standjánál idén is óriási volt az érdeklődés
Idén 10 éves lett hazánk egyik legnagyobb fitneszrendezvénye, a Fitbalance, amelyen évek óta kiállítóként jelen van cégünk, a BioTechUSA is. Ebben a 10 évben több százezer embert sikerült megmozgatni a rendezvény keretein belül. Ha valamiért nem tudtál részt venni most, úgy ősszel újra lesz lehetőséged. Semmiképp ne hagyd ki, ugyanis egy életre szóló élményben lesz részed!

A Fitbalance az aktív életet élők és a fitneszrajongók számára mindig az év egyik legjobban várt eseménye, hiszen egy átlagos fitneszterem árait tekintve nagyjából 2 óra jegyáráért itt reggeltől estig rengeteg óratípuson és edzésen lehet részt venni. Az aerobik edzések minden válfaja képviselteti magát a legnevesebb prezenterekkel, oktatókkal, de a funkcionális edzés szerelmesei is kipróbálhatják a legújabb és legkedveltebb edzéstípusokat. Rengeteg versenyen is részt lehet venni, súlyemelőversenyen, köredzésversenyen, felhúzóversenyen, de még testépítőversenyen is. Emellett arra is alkalom nyílik, hogy egészségügyi szűréseken felméresd az egészségi állapotodat.

ASztárok az egészségért kezdeményezés idén is folytatódott. Az elmúlt évekbentöbb ismert közéleti személyiség: Vastag Csaba, Tolvai Reni, Hujber Ferenc, Szabó Győző,Csonka András, Szabó Zsófi, Sütő Enikő, Valkó Eszter, Kucsera Gábor, Király Viktor ésKirály Linda is csatlakozott a programhoz. EzúttalSchobert Norbi, Rubint Réka, valamint Béres Alexandra vett részt az eseményen, óratartó prezenterként.

A Fitbalance nemcsak a mozgásról szól, hanem arról is, hogy lehetőséget adjon a fitnesz iparág fontos szereplőinek a bemutatkozásra. A kiállítók standjain be tudsz vásárolni egészséges ételekből, táplálékkiegészítőkből, fitneszruházatból, sporteszközökből is.

A BioTechUSA standjánál idén is óriási volt az érdeklődés. A vállalkozó kedvű látogatók bicepsz- vagy kitörésgyakorlatokat végezhettek időre, amiért cserébe értékes ajándékok jártak. Az érdeklődők megkóstolhatták az új, Protein Gusto névre hallgató, magas fehérjetartalmú, hozzáadott cukrot és tartósítószert nem tartalmazó készétel termékcsaládunk vaníliás palacsintáját, valamint kipróbálhatták az 50%-os fehérjetartalmú, diétát támogató Ultra Loss turmixport és a megújult, továbbfejlesztett Iso Whey Zero tejsavófehérje izolátumot. A termékkóstolás mellett ki lehetett próbálni azX Tape kineziológiás szalagot is, melynek felhelyezésében szakértők segítettek.

A rendezvényről a BioTechUSA szponzorált versenyzői sem hiányozhattak, bárki készíthetett közös képet a testépítő- és fitneszversenyek bajnokaival: Kővágó Henivel, Kovács Krisztivel, Szabó Melindával, Schönekker Lászlóval ésKiss Virággal.

Az alábbi videóra kattintva nézd meg te is, hogy milyen jó hangulatban telt a tavaszi Fitbalance rendezvény a Papp László Budapest Sportarénában! (X)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik