Férfi vízilabda: az A-Híd nem támogatja tovább a Szegedet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.10. 15:05
null
Nagy Viktorék mögül kivonul a névadó szponzor (Fotó: Havran Zoltán)
Az A-Híd Zrt. tulajdonosa, Apáthy Endre hétfőn délelőtt tudatta a szegedi férfi vízilabdacsapattal, hogy a cégcsoportja a továbbiakban nem támogatja a klubot.

„Elsőként szeretném megköszönni mindenki nevében, hogy éveken keresztül támogatott bennünket a cégcsoport, és nagyban hozzájárult ahhoz, hogy sikeres legyen a szegedi férfi vízilabda. Dolgozunk tovább, egyelőre nehezebb feltételek között. Egy a feladatunk most, hogy megteremtsük a megfelelő anyagi hátteret. Nyilvánvaló, hogy a nevünkben a továbbiakban nem szerepel a névadó szponzor, egyelőre Szeged VE néven játszunk majd. A szegedi férfi vízilabda értéket képvisel Szeged sportéletében, meghatározó szerepet tölt be a magyar vízilabda-társadalomban, és ezt a pozíciót mindenképpen szeretnénk megtartani. Biztosak vagyunk abban, hogy a sportszerető szegedi vállalkozói körből támogatókra találunk és ezt az értéket megőrizhetjük. Már több céggel felvettük a kapcsolatot, így bizakodva tekintünk a jövő elé” – nyilatkozta Cserhalmi Julianna, a Szeged VE elnök asszonya.

Tizenkét éven keresztül támogatta a szegedi férfi vízilabdát a Híd cégcsoport, amelyhez több társaság tartozik – olvasható a klub honlapján megjelent közlemény. – Immár két éve A-Híd Szeged VE néven szerepel a csapat a magyar bajnokságban, illetve az elmúlt időszakban a nemzetközi porondon. A kapcsolat azonban megszűnik. Az A-Híd Zrt. vezetése, Apáthy Endre tulajdonos értesítette a háromszoros Magyar Kupa-győztes együttes vezetését, hogy gazdasági okok miatt nem tudja a továbbiakban finanszírozni a csapatot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik