HIRDETÉS
HIRDETÉS
R.E.B. 2018.05.08 18:36 Frissítve: 2018.05.14 17:51

Férfi vízi: edzőmeccsel hangolt a világválogatott elleni gálára a Millennium

Edzőmeccsel kezdték meg a felkészülést a Szőnyi úti uszodában a Millennium Masters olimpiai bajnokai a XIXO Waterpolo All Star-gálára.

HIRDETÉS
A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!

 

Mintha tizenöt évet repültünk volna vissza az időben: Gergely István indít, Kiss Gergely pedig bevágja a labdát. Steinmetz Barnabás a tőle megszokott eleganciával bekkel. Ülnek a labdák, szinte csukott szemmel mennek a passzok, s persze csípőből jön a hülyülés.

„Jól néz ki ő is, csak nem mutatja magát” – karolja át a köpenyben érkező Vári Attila vállát Szécsi Zoltán. „Pusziljuk Katit!” – kiáltja Kiss Gergely kajánul Fodor Rajmund után, aki a Nagy Duettben szerepel Wolf Kati énekesnővel, és énekórára siet.

Igazából elég egy évet is visszaugrani, a tavalyi masters-világbajnokság elsöprő sikere adta az ötletet, hogy ismét összehozzák a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdacsapatot, amely a XIXO Waterpolo All Star-gálán július 31-én ismét vízbe száll. Az ellenfél a Ratko Rudic irányította masters-világválogatott lesz, olyan játékosokkal, mint a horvát Igor Hinic vagy a szerb Alekszandar Sapics.

A keddi első edzőmeccsen az Oázis ellen állt össze a csapat, amelyből ezúttal tizenegy olimpiai bajnok jött össze, 26 olimpiai arany parádézott a vízben. A kapitány Kemény Dénest pedig a férfiválogatott jelenlegi mestere, Märcz Tamás „helyettesítette”. A pontos eredményt fedje jótékony homály, de persze kétség sem fért a bajnokok sikeréhez.

„Mindig jó együtt lenni, előjönnek a régi hülyeségek, mintha el sem múlt volna tizenöt év. Ahogyan Vári Attila mondta, olyan ez, mint a biciklizés, nem lehet elfelejteni” – jegyzi meg fülig érő mosollyal Kásás Tamás.

„Ugyanúgy érezzük másikat, egymásra sem kell nézni a passzokkor, de a kivitelezésbe már csúsznak hibák, azért fizikailag nem vagyunk a tizenöt évvel ezelőtti állapotban” – tette hozzá Steinmetz Barnabás.

Azért inkább arra fogadnánk, július 31-én, a Duna Arénában senkinek sem lesz ez lesz a benyomása...

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.22 23:58:20

Vízilabda BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Az ezernyi bizonytalanság mellett én most csak abban az egyben vagyok biztos, hogy a nevek kiszivárogtatása hibás, vétkes, bűnös, így legalább erkölcsi értelemben büntetendő lépés volt.

2018.09.21 12:17:06

Vízilabda LAKNER GÁBOR

„Sokkal jobbnak kell lenniük a jelenlegi önmaguknál, mert a szint elképesztően magas.”

2018.09.21 10:59:50

Vízilabda nemzetisport.hu

Az alapszakasz október 3-tól 2019. február 23-ig tart.

2018.09.20 09:30:17

Vízilabda LAKNER GÁBOR

„Az Európa-bajnoki nyolcadik helyet nem szabad elfelejtenünk, annak ott kell élnie a fejekben.”

2018.09.15 23:39:08

Vízilabda BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. A férfipóló ősidők óta olimpiai sportág, a női szakág ellenben 2000-ben csatlakozott az ötkarikás programhoz, kezdetben hat, majd 2004-től nyolc csapattal. Ami a „píszí” sportdiplomácia szerint tarthatatlan, hiszen a férfiak mezőnye tizenkettes.

HIRDETÉS
HIRDETÉS