HIRDETÉS
HIRDETÉS
R.E.B. 2018.05.08 18:36 Frissítve: 2018.05.14 17:51

Férfi vízi: edzőmeccsel hangolt a világválogatott elleni gálára a Millennium

Edzőmeccsel kezdték meg a felkészülést a Szőnyi úti uszodában a Millennium Masters olimpiai bajnokai a XIXO Waterpolo All Star-gálára.

HIRDETÉS
A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!

 

Mintha tizenöt évet repültünk volna vissza az időben: Gergely István indít, Kiss Gergely pedig bevágja a labdát. Steinmetz Barnabás a tőle megszokott eleganciával bekkel. Ülnek a labdák, szinte csukott szemmel mennek a passzok, s persze csípőből jön a hülyülés.

„Jól néz ki ő is, csak nem mutatja magát” – karolja át a köpenyben érkező Vári Attila vállát Szécsi Zoltán. „Pusziljuk Katit!” – kiáltja Kiss Gergely kajánul Fodor Rajmund után, aki a Nagy Duettben szerepel Wolf Kati énekesnővel, és énekórára siet.

Igazából elég egy évet is visszaugrani, a tavalyi masters-világbajnokság elsöprő sikere adta az ötletet, hogy ismét összehozzák a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdacsapatot, amely a XIXO Waterpolo All Star-gálán július 31-én ismét vízbe száll. Az ellenfél a Ratko Rudic irányította masters-világválogatott lesz, olyan játékosokkal, mint a horvát Igor Hinic vagy a szerb Alekszandar Sapics.

A keddi első edzőmeccsen az Oázis ellen állt össze a csapat, amelyből ezúttal tizenegy olimpiai bajnok jött össze, 26 olimpiai arany parádézott a vízben. A kapitány Kemény Dénest pedig a férfiválogatott jelenlegi mestere, Märcz Tamás „helyettesítette”. A pontos eredményt fedje jótékony homály, de persze kétség sem fért a bajnokok sikeréhez.

„Mindig jó együtt lenni, előjönnek a régi hülyeségek, mintha el sem múlt volna tizenöt év. Ahogyan Vári Attila mondta, olyan ez, mint a biciklizés, nem lehet elfelejteni” – jegyzi meg fülig érő mosollyal Kásás Tamás.

„Ugyanúgy érezzük másikat, egymásra sem kell nézni a passzokkor, de a kivitelezésbe már csúsznak hibák, azért fizikailag nem vagyunk a tizenöt évvel ezelőtti állapotban” – tette hozzá Steinmetz Barnabás.

Azért inkább arra fogadnánk, július 31-én, a Duna Arénában senkinek sem lesz ez lesz a benyomása...

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.05.26 16:14:36

Vízilabda ROSKA EMESE BOGLÁRKA, LAKNER GÁBOR, RUSZNÁK GYÖRGY (Tudósítás)

A végletekig kiélezett küzdelemben egy gól döntött az ötödik mérkőzésen.

2018.05.24 00:12:48

Vízilabda BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Nem volt normális állapot, hogy az 1980-as évekig gyakorlatilag Budapest jelentette a magyar sport színe-javát, de az sem, hogy az 1990-es évektől tömbben vidékre menekült szinte minden érték.

2018.05.23 17:49:50

Vízilabda nemzetisport.hu

Nagy Viktor ismét parádésan védett, amíg ki nem állították végleg, cserével.

2018.05.19 13:26:32

Vízilabda L. G., R. E. B., K. B.

A válogatott kapusa parádézott, Younger és Zalánki 4-4 gólt lőtt – szépített a Szolnok a bajnoki döntőben.

2018.05.16 18:41:49

Vízilabda LAKNER GÁBOR, ROSKA EMESE BOGLÁRKA, MAROSI GERGELY (Tudósítás)

A fáradt Dózsa ellen végig vezettek a fővárosiak, rendkívül magabiztosan nyertek.

HIRDETÉS
HIRDETÉS