HIRDETÉS
R.E.B. 2018.05.08 18:36 Frissítve: 2018.05.14 17:51

Férfi vízi: edzőmeccsel hangolt a világválogatott elleni gálára a Millennium

Edzőmeccsel kezdték meg a felkészülést a Szőnyi úti uszodában a Millennium Masters olimpiai bajnokai a XIXO Waterpolo All Star-gálára.

A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!

 

Mintha tizenöt évet repültünk volna vissza az időben: Gergely István indít, Kiss Gergely pedig bevágja a labdát. Steinmetz Barnabás a tőle megszokott eleganciával bekkel. Ülnek a labdák, szinte csukott szemmel mennek a passzok, s persze csípőből jön a hülyülés.

„Jól néz ki ő is, csak nem mutatja magát” – karolja át a köpenyben érkező Vári Attila vállát Szécsi Zoltán. „Pusziljuk Katit!” – kiáltja Kiss Gergely kajánul Fodor Rajmund után, aki a Nagy Duettben szerepel Wolf Kati énekesnővel, és énekórára siet.

Igazából elég egy évet is visszaugrani, a tavalyi masters-világbajnokság elsöprő sikere adta az ötletet, hogy ismét összehozzák a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdacsapatot, amely a XIXO Waterpolo All Star-gálán július 31-én ismét vízbe száll. Az ellenfél a Ratko Rudic irányította masters-világválogatott lesz, olyan játékosokkal, mint a horvát Igor Hinic vagy a szerb Alekszandar Sapics.

A keddi első edzőmeccsen az Oázis ellen állt össze a csapat, amelyből ezúttal tizenegy olimpiai bajnok jött össze, 26 olimpiai arany parádézott a vízben. A kapitány Kemény Dénest pedig a férfiválogatott jelenlegi mestere, Märcz Tamás „helyettesítette”. A pontos eredményt fedje jótékony homály, de persze kétség sem fért a bajnokok sikeréhez.

„Mindig jó együtt lenni, előjönnek a régi hülyeségek, mintha el sem múlt volna tizenöt év. Ahogyan Vári Attila mondta, olyan ez, mint a biciklizés, nem lehet elfelejteni” – jegyzi meg fülig érő mosollyal Kásás Tamás.

„Ugyanúgy érezzük másikat, egymásra sem kell nézni a passzokkor, de a kivitelezésbe már csúsznak hibák, azért fizikailag nem vagyunk a tizenöt évvel ezelőtti állapotban” – tette hozzá Steinmetz Barnabás.

Azért inkább arra fogadnánk, július 31-én, a Duna Arénában senkinek sem lesz ez lesz a benyomása...

2019.01.13 13:07:49

Vízilabda ROSKA EMESE BOGLÁRKA (szöveg), KONCZ GYÖRGY (fotó)

Tépték már fel az orrát és varrták össze a szemgolyóját, de a pólótól semmi sem tántoríthatta el.

2018.12.27 09:41:03

Vízilabda LAKNER GÁBOR

„A Ferencváros az a nagy hagyományú klub, amelyben szerintem minden téren ki tudok teljesedni.”

2018.12.20 15:15:57

Vízilabda nemzetisport.hu

Vári Attila: Az olimpiai kvalifikáció komoly sportszakmai feladat.

2018.12.12 23:30:44

Vízilabda CSURKA GERGELY

ALAPVONAL. Így fest, amikor egy sportvezető rendre hangsúlyozza, nekünk a versenyzők az elsők – ám a tettek azt tanúsítják, hogy egy frászt azok.

2018.12.07 14:16:56

Vízilabda nemzetisport.hu

December 14-16. között a Magyar Kupa négyes döntőit rendezik, majd december 22-én a Tippmix Szuperkupa a tét! (x)