Férfi vízi: edzőmeccsel hangolt a világválogatott elleni gálára a Millennium

R.E.B. R.E.B.R.E.B. R.E.B.
Vágólapra másolva!
2018.05.08. 18:36
Edzőmeccsel kezdték meg a felkészülést a Szőnyi úti uszodában a Millennium Masters olimpiai bajnokai a XIXO Waterpolo All Star-gálára.
A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!
A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!

 

Mintha tizenöt évet repültünk volna vissza az időben: Gergely István indít, Kiss Gergely pedig bevágja a labdát. Steinmetz Barnabás a tőle megszokott eleganciával bekkel. Ülnek a labdák, szinte csukott szemmel mennek a passzok, s persze csípőből jön a hülyülés.

„Jól néz ki ő is, csak nem mutatja magát” – karolja át a köpenyben érkező Vári Attila vállát Szécsi Zoltán. „Pusziljuk Katit!” – kiáltja Kiss Gergely kajánul Fodor Rajmund után, aki a Nagy Duettben szerepel Wolf Kati énekesnővel, és énekórára siet.

Igazából elég egy évet is visszaugrani, a tavalyi masters-világbajnokság elsöprő sikere adta az ötletet, hogy ismét összehozzák a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdacsapatot, amely a XIXO Waterpolo All Star-gálán július 31-én ismét vízbe száll. Az ellenfél a Ratko Rudic irányította masters-világválogatott lesz, olyan játékosokkal, mint a horvát Igor Hinic vagy a szerb Alekszandar Sapics.

A keddi első edzőmeccsen az Oázis ellen állt össze a csapat, amelyből ezúttal tizenegy olimpiai bajnok jött össze, 26 olimpiai arany parádézott a vízben. A kapitány Kemény Dénest pedig a férfiválogatott jelenlegi mestere, Märcz Tamás „helyettesítette”. A pontos eredményt fedje jótékony homály, de persze kétség sem fért a bajnokok sikeréhez.

„Mindig jó együtt lenni, előjönnek a régi hülyeségek, mintha el sem múlt volna tizenöt év. Ahogyan Vári Attila mondta, olyan ez, mint a biciklizés, nem lehet elfelejteni” – jegyzi meg fülig érő mosollyal Kásás Tamás.

„Ugyanúgy érezzük másikat, egymásra sem kell nézni a passzokkor, de a kivitelezésbe már csúsznak hibák, azért fizikailag nem vagyunk a tizenöt évvel ezelőtti állapotban” – tette hozzá Steinmetz Barnabás.

Azért inkább arra fogadnánk, július 31-én, a Duna Arénában senkinek sem lesz ez lesz a benyomása...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik