nemzetisport.hu 2018.07.29 12:44 Frissítve: 2018.07.29 13:09

Férfi vízi Eb: Nem szeretném átélni többször! – Nagy Viktor

A jelenlegi keret nyolcvan-száz százaléka a következő években is tagja lesz a csapatnak, a játékosok nem lettek hirtelen annyira rosszak, de a barcelonai Európa-bajnokságon valami nem stimmelt, nyilatkozta Nagy Viktor, a csapat világbajnok kapusa.

A csapatkapitány szerint minden játékosnak el kell gondolkodnia az Eb-8. helyezésen (Fotó: Kovács Anikó)

 

 
Nagy Viktor kapta a legjobb osztályzatot
Märcz Tamás: Nagyon kemény időszak vár a magyar vízilabdára
Újabb vereség, a 8. helyen zárt a férfi pólóválogatott az Eb-n

A magyar válogatott az Európa-bajnokságon csak a nyolcadik helyet szerezte meg, az oroszok elleni, elveszített helyosztó után a találkozón nem védő Nagy Viktor csapatkapitányként állt az újságírók elé.

„Nem tudok okosat mondani. Nyilván nem így terveztük az Európa-bajnokságot, főleg nem egy jó világligahét után. Nagyon csalódott vagyok. Már azt is nehezen éltük meg, hogy a hetedik helyért kellett játszani, de úgy ugrottunk a vízbe, és úgy készültünk erre a meccsre is, hogy meg kell szerezni ezt a hetedik helyet. És megint ott tartunk, hogy nem sikerült” – idézte Nagy Viktort a Magyar Vízilabda-szövetség hivatalos honlapja.

„Jelen pillanatban ez a teljesítmény a nyolcadik helyhez elég. Nehezen veszem én is tudomásul, de ha hazamegyünk, minden játékosnak el kell gondolkodnia azon, hogy ez vajon miért történt meg. És utána közösen kell tovább menni. Most is azt mondom, hogy ez a tizenhárom játékos nyolcvan-száz százaléka a következő években is tagja lesz a csapatnak. Úgyhogy nem lettünk hirtelen annyira rossz játékosok, de valami most nem stimmelt, nem állt össze… Látjuk, hogy az első négy csapat más szinten játszik, más dinamikával, más agresszivitással… Most mindenki elmegy pihenni, utána lesz egy világkupa. Nem tudjuk, milyen csapat szerepel majd ott, de megy tovább az élet. Úgy kell, hogy tovább menjen, hogy ez ne történhessen meg még egyszer. Kimondani is szörnyű, nem szeretném átélni többször!”

2020.03.19 10:51:20

Vízilabda H. D.

„Szeretnénk elismerésünket és tiszteletünket kifejezni az egészségügyben dolgozóknak.”

2020.03.09 18:13:50

Vízilabda ROSKA EMESE BOGLÁRKA

A legutóbbi vb-n és két Eb-n ezüstérmes vízilabda-válogatott edzője elárulja azt is, mitől ennyire jók a spanyolok a csapatsportágakban.

2020.03.11 11:35:52

Vízilabda H. Á.

A FÉRFI OB I KÖZÉPSZAKASZÁNAK MENETRENDJE, EREDMÉNYEI, ÁLLÁSA.

2020.02.01 00:07:12

Vízilabda CSURKA GERGELY

ALAPVONAL. Ezért is tetszik szebb helynek a világ, amikor a vízilabdás srácok aranyéremmel a nyakukban vigyorognak a dobogó tetején.

2020.01.28 00:16:41

Vízilabda MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Hodie mihi, cras tibi, azaz ma nekem, holnap neked.