HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.07.29 12:44 Frissítve: 2018.07.29 13:09

Férfi vízi Eb: Nem szeretném átélni többször! – Nagy Viktor

A jelenlegi keret nyolcvan-száz százaléka a következő években is tagja lesz a csapatnak, a játékosok nem lettek hirtelen annyira rosszak, de a barcelonai Európa-bajnokságon valami nem stimmelt, nyilatkozta Nagy Viktor, a csapat világbajnok kapusa.

HIRDETÉS
A csapatkapitány szerint minden játékosnak el kell gondolkodnia az Eb-8. helyezésen (Fotó: Kovács Anikó)

 

 
Nagy Viktor kapta a legjobb osztályzatot
Märcz Tamás: Nagyon kemény időszak vár a magyar vízilabdára
Újabb vereség, a 8. helyen zárt a férfi pólóválogatott az Eb-n

A magyar válogatott az Európa-bajnokságon csak a nyolcadik helyet szerezte meg, az oroszok elleni, elveszített helyosztó után a találkozón nem védő Nagy Viktor csapatkapitányként állt az újságírók elé.

„Nem tudok okosat mondani. Nyilván nem így terveztük az Európa-bajnokságot, főleg nem egy jó világligahét után. Nagyon csalódott vagyok. Már azt is nehezen éltük meg, hogy a hetedik helyért kellett játszani, de úgy ugrottunk a vízbe, és úgy készültünk erre a meccsre is, hogy meg kell szerezni ezt a hetedik helyet. És megint ott tartunk, hogy nem sikerült” – idézte Nagy Viktort a Magyar Vízilabda-szövetség hivatalos honlapja.

„Jelen pillanatban ez a teljesítmény a nyolcadik helyhez elég. Nehezen veszem én is tudomásul, de ha hazamegyünk, minden játékosnak el kell gondolkodnia azon, hogy ez vajon miért történt meg. És utána közösen kell tovább menni. Most is azt mondom, hogy ez a tizenhárom játékos nyolcvan-száz százaléka a következő években is tagja lesz a csapatnak. Úgyhogy nem lettünk hirtelen annyira rossz játékosok, de valami most nem stimmelt, nem állt össze… Látjuk, hogy az első négy csapat más szinten játszik, más dinamikával, más agresszivitással… Most mindenki elmegy pihenni, utána lesz egy világkupa. Nem tudjuk, milyen csapat szerepel majd ott, de megy tovább az élet. Úgy kell, hogy tovább menjen, hogy ez ne történhessen meg még egyszer. Kimondani is szörnyű, nem szeretném átélni többször!”

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.20 09:30:17

Vízilabda LAKNER GÁBOR

„Az Európa-bajnoki nyolcadik helyet nem szabad elfelejtenünk, annak ott kell élnie a fejekben.”

2018.09.15 23:39:08

Vízilabda BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. A férfipóló ősidők óta olimpiai sportág, a női szakág ellenben 2000-ben csatlakozott az ötkarikás programhoz, kezdetben hat, majd 2004-től nyolc csapattal. Ami a „píszí” sportdiplomácia szerint tarthatatlan, hiszen a férfiak mezőnye tizenkettes.

2018.09.11 10:50:22

Vízilabda LAKNER GÁBOR

Az egyetlen elnökjelölt szerint megkérdőjelezhetetlen, amit Kemény Dénes elért.

2018.09.06 12:52:29

Vízilabda nemzetisport.hu

Történt az Eb-n néhány olyan jelenet, ami korábban nem volt megszokott • A kommunikációban is profinak kell lenni.

2018.08.26 22:01:25

Vízilabda CSURKA GERGELY

ALAPVONAL A magyar vízilabdázás sohasem lehetett olyan nehéz helyzetben, amelyből ne lelte volna meg a kiutat.

HIRDETÉS
HIRDETÉS