Vízilabda, Eger: Biros Péternek pihennie kell

Vágólapra másolva!
2007.08.21. 10:29
A berlini Világliga-döntő első negyedében sérült rá az addig egy ötméterest értékesítő Biros Péter a fájós combjára, ugyanis már a torna nyitó mérkőzése óta fájt a lágyéka. Az Eger friss igazolására most kényszerpihenő vár, egyelőre nem tudni, milyen hosszúságú.

A szerbek elleni finálé lefújása után még úgy tűnt, az ősztől Egerben pólózó kétszeres olimpiai bajnoknak elszakadt a combizma, ám a jelenleg a Balatonon pihenő kiváló pólós elmondta, járás közben sem érez fájdalmat, ezért bízik benne, hogy nincs nagyobb baj.

Ultrahangvizsgálaton még nem volt, valószínűleg ezen a héten nézik meg az orvosok a sérült testrészt, igaz, sokat ők sem segíthetnek, ebben a helyzetben a legfontosabb, hogy pihenhessen.

Szerencsés esetben nem szakadt el az izom, csak meghúzódott, s ha így van, jelentősen felgyorsulna a játékos felépülése, és hamarabb kapcsolódhatna be klubjánál a közös munkába. Ennek várható időpontja szeptember eleje-közepe.

A férfibajnokság szeptember 23-án rajtol, az első Euroliga-mérkőzését pedig szeptember 26-án játssza a Brendon-UPC-ZFEger.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik