LEN: új vezetőség a kontinentális úszószövetségben

Vágólapra másolva!
2022.02.08. 09:14
Mint arról beszámoltunk, a portugál Antonio da Silva    lett az Európai Úszószövetség (LEN) új vezetője a szervezet rendkívüli kongresszusán Frankfurtban. Az eddigi elnök, Paolo Barelli leköszönt posztjáról, a rendkívüli közgyűlés ugyanakkor jogtechnikai okokból megszavazta az eddigi Büró visszahívását, majd új testületet választott. Ezzel a döntéssel az eddigi alelnök, Szabó Tünde sportért felelős államtitkár is kikerült a vezetőségből.

Da Silva (a képen) beszédében közölte, hogy a következő kongresszus fogja megerősíteni a Büró már most bejelentett kibővítését, így a két olimpiai bajnok úszó, a magyar szervezet (MÚSZ) elnöke, Wladár Sándor, illetve a szintén Moszkvában győztes orosz elnök, Vlagyimir Szalnyikov is a vezérkar tagjának tekintendő.
Da Silva
(a képen) beszédében közölte, hogy a következő kongresszus fogja megerősíteni a Büró már most bejelentett kibővítését, így a két olimpiai bajnok úszó, a magyar szervezet (MÚSZ) elnöke, Wladár Sándor, illetve a szintén Moszkvában győztes orosz elnök, Vlagyimir Szalnyikov is a vezérkar tagjának tekintendő.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik