Tenisz: megvan, mikor láthatjuk újra a pályán Djokovicsot

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.06. 16:01
Novak Djokovics visszatér a hétvégén: a világranglistán második szerb teniszező a Spanyolország elleni Davis-kupa-találkozón újra ütőt ragad.

A 12-szeres Grand Slam-győztes már hónapok óta könyöksérüléssel bajlódik, mint beszámoltunk róla, ki is hagyta a miami tornát és két hét kényszerszünetet tartott. A spanyolok elleni pénteken kezdődő Davis-kupa-negyeddöntőn viszont újra pályára lép Belgrádban, elsőként Albert Ramos-Vinolasszal találkozik. mint beszámoltunk róla, ki is hagyta a miami tornát és két hét kényszerszünetet tartott. A spanyolok elleni pénteken kezdődő Davis-kupa-negyeddöntőn viszont újra pályára lép Belgrádban, elsőként Albert Ramos-Vinolasszal találkozik.

„Mindig sok erőt merítek a csapattal töltött hetek alatt, ki tudom hozni magamból a legjobbat. Sok rendkívüli dolgot megtapasztaltam már az életemben a csapattársaimmal – így Novak Djokovics. – Az országunkért küzdeni mindig különleges érzés, az egész együttes számára."

Djokovics a februári, Oroszország elleni 4:1-es sikerhez egy győzelemmel járult hozzá. A spanyoloknál Rafael Nadal biztosan kihagyja a szerbek elleni negyeddöntőt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik