Agnieszka Radwanska beugrott, és nyert Kuznyecova ellen

Vágólapra másolva!
2008.11.07. 21:55
Címkék
Ana Ivanovics visszalépése miatt Szvetlana Kuznyecova Agnieszka Randwanskával, a lengyelek kiválóságával csapott össze a teniszezők WTA-világbajnokságán a Fehér csoport utolsó fordulójában. Az egyénként tét nélküli mérkőzést Radwanska 6:2, 7:5-re nyert.
Kuznyecova csak szenvedett a vb-n
Fotó: Reuters
Kuznyecova csak szenvedett a vb-n
Kuznyecova csak szenvedett a vb-n
Fotó: Reuters
Kuznyecova csak szenvedett a vb-n

Minthogy Serena Williams visszalépése miatt a másik, Barna csoportban is beugró játékos, Nadja Petrova lépett pályára, így a nap második tét nélküli mérkőzését játszották egymás után Dohában.

Radwanska korábbi öt mérkőzésükön csupán egyszer tudta legyőzni Kuznyecovát, most azonban nagyon összeszedetten teniszezett a lengyel lány, és másodszor is megverte orosz ellenfelét.

Radwanska játéka különösen saját adogatásainál volt hatékony, Kuznyecova nem tudott mit kezdeni az adogatásokkal, ráadásul az orosz lélektani pontokon bizonytalankodott, ezeket pedig kihasználta a Radwanksa.

Az első játszmát 6:2-re nyerte meg a beugró játékos, a másodikban már nehezebb dolga volt, ám ekkor a végjátékban ekkor is jobban összpontosított, így két játszmában övé lett a mérkőzés.

A szombati elődöntőkben Venus Williams–Jelena Jankovics, Vera Zvonarjova–Jelena Gyementyjeva mérkőzéseket rendeznek.

WTA-VILÁGBAJNOKSÁG, 4.55 MILLIÓ DOLLÁR

FEHÉR CSOPORT, 3. FORDULÓ
Agnieszka Radwanska (lengyel)–Szvetlana Kuznyecova (orosz) 6:2, 7:5
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik