Újra kellett indítani a Szávay ütőjéért tartott jótékonysági aukciót

Vágólapra másolva!
2007.10.04. 18:37
Néhány Vatera-felhasználó felelőtlen ajánlata miatt a Szávay Ágnes által a US Openen használt ütőért zajló jótékonysági aukciót elölről kellett kezdeni. A teniszezőnő és a Nemzeti Sport által közösen indított új árverés, amelynek bevételét ugyancsak a Habitat for Humanity alapítvány számára ajánlották fel, október 12-ig, 21:00 óráig tart.
Szávay Ágnes a US Openen a negyeddöntőig jutott egyéniben
Reuters
Szávay Ágnes a US Openen a negyeddöntőig jutott egyéniben
Szávay Ágnes a US Openen a negyeddöntőig jutott egyéniben
Reuters
Szávay Ágnes a US Openen a negyeddöntőig jutott egyéniben

A Nemzeti Sport és a Vatera zárt aukcióvá alakította a Szávay Ágnes teniszütőjéért zajló aukciót. A zárt aukció jellege miatt nehezebbé vált a jótékonysági aukcióban való részvétel és esett a licitérték.

Ezért Szávay Ágnes képviselőjével, valamint a Nemzeti Sporttal egyetértve az árverést bonyolító Vatera úgy döntött, hogy a jótékonysági aukciót meghosszabbítja október 12-ig, 21:00 óráig.

(SZÁVAY AUKCIÓ ITT!)

Több felhasználónk kereste meg lapunkat és a Vaterát azzal, hogy nem áll ugyan módjukban licitálni a teniszütőre, de Szávay Ági iránti tiszteletből és a licit nemes célját segítendő szívesen támogatnák a Habitat for Humanity alapítványt.

Október negyedikétől kezdve fixáras termékként „megvásárolva” a támogatást e cikk olvasói is hozzájárulhatnak a jótékonysági aukció sikeréhez, és így nagyobb összeggel tudjuk támogatni az alapítványt (a beérkezett teljes támogatási összeget a szervezők automatikusan továbbutalják az alapítvány számára).

A felajánlók mindegyike megkapja Szávay Ágnes személyesen dedikált fotóját, amelyet a szervezők postán juttatnak el a felhasználó által megadott címre.

1.000 Ft-os, 5.000 Ft-os és 10.000 Ft-os TÁMOGATÁST lehet „vásárolni”.

Ne hagyjuk, hogy néhány felelőtlen ember miatt kárt szenvedjen egy nemes ügy!

A FELAJÁNLÁSOKAT MEGKÖSZÖNVE JÓ LICITÁLÁST KÍVÁN:
SZÁVAY ÁGNES, A NEMZETI SPORT, ÉS VATERA!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik