Átvették az aranyat a váltó tagjai – nem lesz címvédés jégkorongban

KOVÁCS ERIKA (Pjongcsang), RÁCZ PÉTER, KARÁDI ZOLTÁN (Budapest), HARMATH ÁKOS (élő hírfolyam)KOVÁCS ERIKA (Pjongcsang), RÁCZ PÉTER, KARÁDI ZOLTÁN (Budapest), HARMATH ÁKOS (élő hírfolyam)
Vágólapra másolva!
2018.02.23. 07:06
Négy versenyszámban hirdettek győztest a Pjongcsangban zajló téli olimpia pénteki versenynapján. Aranyérmet osztottak a férfi gyorskorcsolyázók 1000 méteres távján, amelyen Nagy Konrád a 21. helyet szerezte meg, az éjjel pedig lezajlott Tóth Ivettel a női műkorcsolyázók kűrje – ő a 23. lett. Óriási meglepetésre, drámai meccsen jutott a férfi hokitorna döntőjébe Németország a címvédő Kanadával szemben. A Nemzeti Sport Kovács Erika révén a helyszínről is rendszeresen beszámolt a történésekről. Élje át újra a pénteki versenynap eseményeit egész nap frissített, szöveges közvetítésünk segítségével, szóljon hozzá, mondja el a véleményét!

A csütörtökön olimpiai bajnoki címet szerző magyar férfi rövid pályás gyorskorcsolyaváltó tagjai péntek dél körül átvették az aranyérmeket. Képgaléria a díjátadóról. Képgaléria a díjátadóról.

A női műkorcsolyázók kűrjét rendezték pénteken. A győzelmet az orosz Alina Zagitova szerezte meg, honfitársa, Jevgenyija Medvegyeva előtt. A magyar színeket képviselő Tóth Ivett a 23. helyen végzett.

A férfi gyorskorcsolyázók 1000 méteres számában holland aranyérem született, Nagy Konrád a 21. helyen fejezte be a szereplést.

A férfi jégkorongtorna első elődöntőjében az Orosz csapat 3–0-ra verte Csehországot, s jutott a döntőbe, míg az utolsó mai eseményen, a másik elődöntőben Németország óriási mérkőzésen 4–3-ra múlta felül a címvédő kanadai válogatottat.

ÉREMTÁBLÁZAT

Magyarország visszaesett a 20. helyre, a norvégok a 37. érmüket is megszerezték.

XXIII. TÉLI OLIMPIAI JÁTÉKOK, PJONGCSANG

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik