Sunderland-Tottenham

2367391 23673912367391 2367391
Vágólapra másolva!
2013.12.07. 17:12
Kommentfogó lesz ebből. Szerdán egy olyan csapattal játszottunk, amely frissiben rúgta ki egy korábbi közönség-kedvenc managerünket, most pedig...

Kommentfogó lesz ebből. Szerdán egy olyan csapattal játszottunk, amely frissiben rúgta ki egy korábbi közönség-kedvenc managerünket, most pedig egy olyan alakulat lát bennünket vendégül, amely pár hete nevezte egy korábbi edzőnket első emberévé. Poyet regnálása egy jó nagy pofonnal indult Dél-Wales-ben, azonban a következő fordulóban máris a mennybe vitte a boszorkányos Fekete Macskákat a Tyne-Ware Derby drámai behúzásával. Pár napra rá kiejtették a Sotont a Ligakupából, és egy-két botlás mellett a Man City-t is leverték a Stadium of Light-ban. Gólt sem kaptak Agüeróéktól. Mondani sem kell, hogy sokkal komolyabb csapat lett belőlük di Canio seggbe rúgása után. Szinte egy csapásra. Az edzőváltás óta négy hazai meccsük volt, melyek közül hármat megnyertek, egyet pedig úgy vesztettek el, hogy három gólt rámoltak Cech hálójába. (Mondjuk az a meccs simább volt, mint azt a végeredmény sugallja).Kommentfogó lesz ebből. Szerdán egy olyan csapattal játszottunk, amely frissiben rúgta ki egy korábbi közönség-kedvenc managerünket, most pedig egy olyan alakulat lát bennünket vendégül, amely pár hete nevezte egy korábbi edzőnket első emberévé. Poyet regnálása egy jó nagy pofonnal indult Dél-Wales-ben, azonban a következő fordulóban máris a mennybe vitte a boszorkányos Fekete Macskákat a Tyne-Ware Derby drámai behúzásával. Pár napra rá kiejtették a Sotont a Ligakupából, és egy-két botlás mellett a Man City-t is leverték a Stadium of Light-ban. Gólt sem kaptak Agüeróéktól. Mondani sem kell, hogy sokkal komolyabb csapat lett belőlük di Canio seggbe rúgása után. Szinte egy csapásra. Az edzőváltás óta négy hazai meccsük volt, melyek közül hármat megnyertek, egyet pedig úgy vesztettek el, hogy három gólt rámoltak Cech hálójába. (Mondjuk az a meccs simább volt, mint azt a végeredmény sugallja).

CSAPATHÍREK

Komoly bajunk lehet abból, hogy Jan nem léphet pályára (boka), Dembélé (csípő) is lehet, hogy pihenni kényszerül. Danny Rose még nem egészséges, így nem térhet vissza tavalyi sikerei színhelyére. Remélem a védelem megoldja Vertonghen hiányát. Eléggé fejetlenek tudunk hátul lenni a belgával együtt is... minden jel szerint megint szükség lesz pár isteni Lloris-bravúrra, ha pontokkal akarunk távozni a Wear partjáról.

Lloris

Walker - Dawson/Kaboul - Vlad - Naughton

Sandro - Paulinho/Dembélé

Lennon/Andros - Holtby - Siggy/Lamela

Soldado.

Jó keretünk van. Jobb, mint amit mutatunk a pályán. Ebben mindenkinek van felelőssége, játékosoktól az edzői stábig. De minden alkalommal, amikor ránézek a potenciális kezdő névsorra az jut eszembe, hogy mekkora potenciál van ezekben a srácokban. Ki kell hozni belőlük. Ki kell hozniuk magukból.

MILESZ?

Igazi bónusz lenne ezt a két, gyors egymásutánban következő kellemetlen idegenbeli meccset hat ponttal lehozni. Meg tudjuk csinálni, de valószínű, hogy sokkal több kell majd, mind a Craven Cottage-ben, ahol a változatosság kedvéért mellénk állt a szerencse (azok után, hogy az utóbbi három fordulóban vert minket rendesen).

A házigazdák továbbra is az első számú kapusuk (Westwood) nélkül kénytelen játszani, a védelem közepéből pedig Cuellar hiányzik majd. Talán meglepően hangzik, de a Fekete Macskák játékosállományával nincs olyan sok gond minőségileg. Giaccherini, Larsson, Altidore, Fletcher, Gardner mind-mind megbízható vízhordók és néha kitelik tőlük egy-két klasszismegoldás is. Mellettük van még egy népes ex-united-es kommuna is. Szóval nem lesz könnyű, de akkora hatalmas bravúrra sem lenne szükségünk a győzelemhez. Most is betippelek egy Soldado gólt, hátha... 2-1 nekünk.

COME ON YOUUUUUU SPUUUUUUUUUUUUUUUUUURRRRRRRSS!!!!!!!!!!!!!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik