Szívfacsaró kérés az eltűnt gépen dolgozó Pool-drukker lányától

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.19. 18:15
null
Nem is olyan rég még otthon ünnepelt Andrew (Fotó: twitter.com/Gorgxous_)
Március elején a Malaysia Airlines Kuala Lumpurból Pekingbe tartó gépe egyszerűen eltűnt. A gépen 239 ember utazott, köztük egy Liverpool-drukker családapa.

Teljes a tanácstalanság az egész világon, továbbra sem tudja senki, mi is az igazság a március 8-án eltűnt utasszállító repülőről.

Egyesek szerint egyszerűen a tengerbe zuhant, mások szerint a térképről való lekerülés után még órákig repült az MH370 jelzésű gép, amelyet akár terroristák is eltéríthettek. Rengeteg egyelőre a kérdőjel, egy azonban biztos, a repülőn utazók családtagjai romokban hevernek.

A maláj géppel repült többek között Andrew Nari, utaskísérő is. Andrew lánya, a 17 esztendős Maira Elizabeth Nari is szenved az eltűnés óta, ugyanis minden pillanatban az édesapjára emlékezteti valami apróság.

Maira Elizabeth nem adja fel, hazavárja édesapját (Fotó: twitter.com/Gorgxous_)
Maira Elizabeth nem adja fel, hazavárja édesapját (Fotó: twitter.com/Gorgxous_)

„Apu, a Liverpool nyerésre áll. Gyere haza, hogy lásd te is a meccset! Sosem hagytál még ki egyet sem, most először nem vagy itt" – állt a Maira Elizabeth tweetjében, amelyet a „vörösök” Manchester United elleni 3–0-s sikere közben posztolt a fiatal lány.

Hamarosan a Liverpool is megosztotta a szívfacsaró bejegyzést a közösségi oldalon az alábbi szöveggel: „Szeretnénk, ha tudnád, hogy sokat gondolunk édesapádra, és azokra, akik eltűntek. Légy erős!"

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik